Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 10.02.2013, 01:31   #19
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

narodnjak300 kakvu sintezu? kontakt je ogranicen sint i cena im svima govori sve, da jeste do sad bi napravili vrhunskih boja i culo bi se negde, nem cak ni u libraryma nigde nasih, strane me ne zanimaju, njih ima na svakom cosku, msm bukvalno uzmem rec strane ,i ne samo ubacit presemplovan sempl sa bilo koje klave i sredit release, atack, stavit hal dilej, nema on kao u tritonu opasnih opcija pod pitch, filt, amp, lfo, tu triton je triton. vise ima opcija u jednom vsti koji nije poznat kao sempler i tamo slabo bas svrstavaju npr Alchemy koji je za mene bolji od svih njih zajedno sa opcijama koje ima. da ludilo napravis, dok logicov je opet bolji od njeg ladno, i motu machfive i emulator x,, . .. ogranicenja?, tu se varas, , nikad niko ne napravi patcheve kako na pomenute 3 poznate klave, ovamo samo presemplaju i to nije to u 80 opet posto slucajeva, COMBI na tritonu ti kad napravis u KONTAKT javi se! .. a na Tritonu evo Le cu cele tri banke A

tranzit,, paz ovu situaciju, ide torta, svadba je, mlada izlazi, ja pooneo najjaci sistem komp i sve iz njeg vucem,, zamisli pukne sve to ?? tu niko ne garantuje i nema 100 posto garanti da nikad nece past, a kad znas da ima sanse za to, nikad u zivotu ne bih na to,

drugo,, na to ces u deset god nadavat para i para ,, hardisk je velik, skup, radis swaki week, drndas u sobi svaki dan ode to za dve godine, treba novi kupit, treba imat jos jedan za backup, ,, memorija moze puknuti, daj novu kupi, i sto k u kompu jer vise ne radi u jednom uslovu nego u milion prostorija i 4 godisnja doba, odma iz kuce na -20 i udri? neka hvala,

ima tu ljudi mnogo stvari.
ja pricam realno a vi sta god demantujete ja cu vam opet dat odgovor, kad ste u pravu ja kazem tako je. i nema tu ljutnje.

tranzit daj snimke na you i gde to radis da vidim i cujem.. et ako nije problem? da vidim koliko si bolji od svih ovih na balkanu i poznatih i nepoznatih sto prate i zvezde i domace ljubimce? jer da je to sve real sto ti pricas pa o tebi bi vec pisalo po drzave? msm nemo' se ljutis, ljudi bi odma dolazili i kupovali sto ti imas i tu postavku kopirali, pa onaj iz bg juznisound rasproda one zajebancje ko lud od jednom a ti kazes od svih zajedno si bolji a ja nigde ne videh te i ne cuh od nikog neki info. i ako imas najjace banke kome radis od poznatih? znam sve jedan studio i scim rade, i ubise se od posla par njih, eno kod kobca moj triton rack, pola stvari s njeg vuce nase boje, kakvi kontakti i softaci. hardwer jr hardwer, pc i u njemu je sve pisani program od brojeva u koji ja vjere nemam, poz
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (10.02.2013 u 01:33 sati)
branoy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije