|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Heheehe sad cu ga ja unistiti svakako sam ga spremio u folder na desktopu da mi ne smeta..To sam i mislio da ga izbrisem skroz ali sam prvo htio da pitam strucnjake.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
obavezno brisi, to ti je od vcredist, on se instalira (znaci verovatno si skinuo neki win7 "napucan") i uvek ostavi na nekoj particiji ili sistemskom gomilu od instalacije, ja to sve pobrisem. posle igara (ne flash haha) neg ovih pravih PC GAME kad se instaliraju uvek je tu isto.
![]() |
#3 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
kakva je zajebancija napucan win7? sistem ko sistem, a sad sta sadrzi u sebi sadrzi, i kao sto sam i napisao znam napamet fajlove sta je ko i odakle. pz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|