|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo nesto sa pa2x-zivot bez tebe ne zivim..pozz svima
Dodato: https://soundcloud.com/milan-rakic-2...-bez-tebe-pa2x [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/93137984" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /] ne znam koji link,url sta je vec radi,pa evo stavio sva 3 koja ima tamo ![]() Dodato: moderatori neka izbrisu ove linkove koji su visak,a evo i na *******..pozz Promijenjeno od Milan$ (21.05.2013 u 02:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
prihvatam i pozitivne i negativne komentare
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Boja kojom sviras melodiju,rekao bih da je klarinet i kolko cujem a mozda se varam,jos bolji ucinak bi imala kad bi bila mono sa portamentom i vibratom...
Ova pesma je za moj racun plagijat jer neodoljivo podseca na pesmu "Ne zaboravi me"-Vidim te svaki put kad sklopim oci,cekam te i kad znam da neces doci....Isto s..nje drugo pakovanje. Inace dobro ti to radis druze,pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
da to je neki clarinet,koristim ga samo tako za ponedu baladicu,nije za narodnjake....probacu to sa portamentom, sto kazes mozda jos bolje zvuci...hvala drug na predlogu..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Milane, da li mi mozes reci na onom snimku "Mix11", kada si jos svirao Va76, na 9:22, i na onaj beat na 1:53, je l' to V-pop set bubnja, i koju bas nogu si koristio, da li je iz tog seta ili iz nekog drugog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bravo milance,vise nego odlicno,koja je ovo balada,kako se zove pesma?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|