|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Kolega rolandx, evo bas citam ovo i trazim pa 600 ali nemogu ga naci niti u music shopovima niti u oglasniku...ima pa 50, pa 500 i pa 800...pa 500 kosta novi 1000-1100 € ovisno u shopu, a pa 800 oko 2000 €...polovni pa 500 ima od 700-800 €, a pa 800 1100-1300...pa 600 vjerojatno ima za narucit ali nema ga uopce u ponudama pa je onda moguce da mozda njega ni ne nabavljaju uopce, ko ce ga znat, , a koja je cjena to bi morao bas ici pitat u odredeni shop (jer oni zovu tog dobavljaca pa onda saznaju cjenu)...kolko sam ja skuzio po mom iskustvu, obisao sam 10 shopova u gradu i zadnjih 2-3 mj jer sam gledao sta ima i sta da uzmem, naisao sam na sve osim na korga...ima ih jako malo a na lageru gotovo nista...opcenito ih ima malo u ponudi, neki ih ni ne nabavljaju uopce...sad ima velika ponuda ovih nekih mendelli i casio klavijatura, neznam uopce sta je to, ima nesto od yamahe i rolanda i to je to...tu i tamo koji korg bude...eto takvo je stanje u Zg barem u ovim shopovima gdje sam ja bio...Pozdrav
Promijenjeno od makl (01.02.2013 u 00:46 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makl za ovaj koristan post: | rolandx (01.02.2013) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Makl provjeriti ću ti ja za pa 80, mislim da ima tu kod nas jedan za prodaju pa ti javim ako si još zainteresiran
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
![]() |
![]()
ma hvala ti albin ali ne treba jer vec sam uzeo pa 50 sd i ucim i mucim se sad s njim malo...uzeo sam novi tako da nema mi smisla sad to prodavat a i za sad sam zadovoljan, nek se otplati i neka zaradi kroz godinu dvije za neki pa x 2 ili 3 i ja sam zadovoljan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.02.2013
Mjesto: Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
pa80, sta ce ti pa50 kad nema semplera -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Beco cini mi se da se meni obracas...a tako nekako meni je ovo prva klavijatura opcenito, do sad nisam imao ni jednu pa ne kuzim nista, pa tu trazim sta ima i citam po forumu razne savjete tek sad sam skuzio neke osnove osnova, pa dok se malo ufuram onda cu ici detaljnije...ponekad mi se cini da za njih moras biti veci kompjuteras nego svirac xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da Makl...ja sam ranije imao nekog starog rolanda pa mi ovaj dodje kao aparat "NASA"...trcim po forumima i citam kako bih saznao sto vise...bice bolje za par meseci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Momci sve tu imate lijepo objašnjeno. Svi smo mi odavde naučili puno stvari. Samo polako i sve će doći na svoje.Želim vam puno sreće sa vašim spravicama.
PS Makl , samo neka bude svirki biti će onda i za 2x ili 3x ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio albin korg za ovaj koristan post: | makl (05.02.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|