|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
S obzirom da ima samo dva izlaza nema ti druge druze nego da je podelis na levi i desni kanal ili ti L mono i R. Koliko znam kanali su tako i podeljeni tj unbalance sto znaci da ima sve varijante. Prva saljes na miksetu iz oba izlaza kompletan materijal tj sve i desna i arr i dobijas dva puta mono zapis ili da razdelis da na levu ruku ide ceo arr a na desnu samo solo boje nakacis ekspresen pedalu i mirna backa. Arr bojis na jedan nacin a desnu na drugi. Trece solucije nema.
Dodato: poznajem druze jako dobro gramatiku al me mrzilo da prebacujem tastaturu na latinicu vec sam onako iz ruke napisao na brzaka sta mislim posto sam bio na poslu. U svakom slučaju hvala na sugestiji. Promijenjeno od Ledeni (21.01.2013 u 21:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ledeni za ovaj koristan post: | sadux (22.01.2013) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Pa 600 je najnekvalitetnija klavijatura koju sam probao u zivotu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Sreca tvoja sto ti je ona prvra najnekvalitetnija... Da si svirao na Pa50 i Pa500 razumeo bi nase radovanje... Ovo je definitivno aranzer sa najvise rama koji sam imao u zivotu ![]() ![]()
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | Ledeni (22.01.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|