|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Dogovoreno, slikacu i po fazama pa cu obavestavati o toku radova
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio obradbb za ovaj koristan post: | tonijo (23.01.2013) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
U vezi ovog stalka mene brine samo jedno - oslanja se na 4 tacke. Pretpostavljam da se klati, jer su bine i 'bine' na kojima sviramo cesto neravne. Sto se toga tice mislim da je proelov robot nenadmasan, mozda ima neko neki bolji predlog? Znam da je 'robot' demode (ja koristtim kopiju 'robota' koju sam sam napravio, laksa je dosta od originala jer su sve noge i glavna sipka aluminijumske). Inace, mislim da je spajder lep i relativno stabilan stalak, ali mi se cini da zauzima dosta mesta u transportu (nije bas mali), kazu da klecka (zbog 4 noge) i ima onu manu sa legurom/pucanjem nozica. Ali, lep je pa ljudi vole.. Menu se svidja i Ultimate V stalak, ali mi je cena malo mnogo visoka... A ne verujem da bih mogao to da napravim sam i da bude stabilno.. Izvinjavam se sto sam preterano detaljan, mozda je trebalo da pokrenem novu temu... ![]() Pozdrav svima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|