Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.01.2013, 19:15   #1
zoric
Ovaj baš voli da kuca

zoric's Avatar

Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
zoric befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od nesaband Pokaži Post
@ZORICD e druze,odkad ti posta strucnjak za Roland BK5?

Aj sad ja malo da pocnem da pljujem po korgu(a necu)a imao bih mnogo toga da napisem sto ne valja i sto ne vredi ni jedan cent a kamoli vise!

Nemoj tako olako da pises o instrumentu koji ne posedujes i koji najverovatnije nikada nisi ni cuo uzivo kako zvuci.

Sto se sad pa ti nalazis ovde uvredjen?da li sam rekao nesto ruzno o BK5?Neradi se opste o pljuvanju BK5 izvukao si rec iz konteksta koji nema veze o pljuvanju jer sam i sam dugo godina bio vlasnik rolandovih sprava,poslednja je bila gw8 a to se verovatno i sam secas!slusao sam ga uzivo svirao sam ga uzivo,neposedujem ga tako da te molim da nastavimo sa diskusijom vezanom za pa600!i sam vidis da sam napisao da je cena skoro pa ista kao pa600,ali nudi manje nego pa 600 sto je ok,jer taman za tu razliku manjka npr. sa ram memorijom!a to sto ti mislis o Korgu ja mislim 2 puta vise pa ga svejedno opet sviram!nisam pristrasan ni jednom brendu!

Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2
zoric je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije