|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa rizik je .... k`o i sve drugo sto kupujes "u vidjenom stanju"
![]() Mozda crkne za par dana, a mozda te posluzi godinama ... ko zna. U glavnom bude to sve u redu... ali nikad se ne zna Ako vec kupujes polovnu, obavezno sa prodavcem dogovori neku garanciju od bar 6 meseci. Ako toliko prezivi kod tebe, velika je verovatnoca da ce raditi dugo...
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
oke..i za koliko se novaca moze nabavit extreme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja stvarno ne bih da se mesam, s obzirom da nisam puno upoznat, ali koliko ja znam Extreme je mnooogo skuplja klavijatura....A sto se tice dirki na tr-diskutabilno cuo sam dosta glasina da su dirke sjajne, da su mnogo bolje i od nekih mnogo skupljih klavijatura......a cuo sam i da su najgora stvar na tr-u, tako da je to jako subjektivna stvar, i to najbolje da se proba...
Moje NEstrucno misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Igorpan, u principu si u pravu, vrlo subjektivna stvar, mada ja bas ni od koga nisam cuo nista lepo o dirkama na TR-u ... Ako ikako postoji mogucnost da se proba, to bi bilo sjajno...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jager-u prodaj ti tog extrima pa kupi sebi tr-a ....vidim ja da si ti nesto ljubomoran na ovu klavijaturu.......
![]()
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
EXTREME se nadje u USA za jedno 1200-1300$ bez MOSS board. Ja sam svoj prodao
pre koji mesec za 2700$ za MOSS boardom i bojama, jednim grkom. Novi fabricni se moze naci za 1500-1600$ al vrlo retko al uglavnom u USA nadje se. MOSS board ovde je vec stigao cenu i od 700$.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
$700 za MOSS board??
![]() ![]() ![]() Ima neko neki polovan MOSS u Srbiji na prodaju?
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|