|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
kod mene je na svim računalima bio problem win 7 sa latencijom, jel više radim sa VSTi sintevima pa kad ih potrpam dosta onda se javi gušenje i latencija...a na XP-u radi bolje i brže, neznam da bi bio problem u DVD-u od windowsa jer je kopiran sa orginala, isto tako sam probavao neke stvari na računalu od prijatelja on ima 8GB RAM-a i3 2.66Ghz puno puno je bolje ali opet zna nekad malo krcnut zvuk, malo se osjeti i Kontakt kad otvorim. To smo probavali sa mojim zvučnim karticama...E-MU 1616m i M-Audio Profire 2626, mislim da kartice nisu toliko loše da bi one zezale toliko s Win 7
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | KEKI (16.02.2013) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
8GB RAMA ima latencije? A sto se tice latencije rijesit cete se je jedino ako kupite mac! Nino danas sam mac isprobao bas sto se tice glazbe frend je malo cackao po cubesu i nema latencije opce! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.01.2011
Mjesto: Prilep , Makedonija
Downloads: 46
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland EXR 5s
Interesi: Kompjtere,
![]() |
![]()
probaj driver pack solution vrlo dobar program ima skoro sve driver mislam da cu ti pomoci pm me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kakve veze ima tih 8GB sa Latencom ?????
Latenca uvijek postoji, i na MAC OSu i na Windowsu i uglavnom je slicnih vrijednosti s tim da na novim hardver PC konfiguracijama je ona u prosjeku nesto niza no na MAC sistemima. Ovo nije pravilo ali je aktuelna tendencija (mada ta Latenca zavisi uveliko i od drivera doticnog audio interfacea), sto govori u prilog Win 7/8 sistemima (naravno na dobro uradjenim hardverskim konfiguracijama). Dakle, nema audio rada bez Latence jer je to, za sada, fizicki i tehnicki nemoguce izvesti i ko kod ti je bilo sta drugo rekao, debelo te slagao. Promijenjeno od tranzit (26.02.2013 u 19:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|