|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
citajuci ovu temu sticem dojam da su korgovi aranzeri taraba,ja sam slusao korgove koji zvuce na razglas bomba,bas me zanima da cujem negdje te yamahe,jel to stvarno toliko bolje od pa3x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@ella 85 -imaš krivi dojam, nitko nije rekao, niti je istina da je korg taraba. Koliko vidim, vodi se argumentirana rasparava oko oba proizvođača i po mom mišljenju većina postova je korisna i vrlo blizu istini.
A na pitanje gdje bi poslušao "te yamahe", ne može ti nitko odgovoriti precizno. Ima par videa na YT koji uspoređuju dva top modela ali to sigurno nije relevantno niti će dati odgovor na ono što te zanima. Jedini precizan odgovor ćeš imati tek kada upoznaš obje klavijature i nakon toga ih pošteno istestiraš na identično ozvučenje. Ako ćeš i dalje ostati u uvjerenju da je Korg bolji, opet nisi pogriješio jer je to tvoj ukus i tvoj doživljaj sounda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Bravo za "dobrog duha"!Ajd' sve nekako se i jadni 'korgic'drzao dok ga nije Tajson4 opalio jednim kroseom u vidu Sax-.ili hora.
![]() Bogami,ako Tajson4 ovako nastavi,ne gine mu Hag! ![]() E sad nesto ozbiljno,Negde sam 'naleteo' da je Yamaha vecinski vlasnik korgovih dionica,zao mi je sto nisam memorisao taj clanak pa da ga prikazem,bilo bi korisno i Yamihistima iKorgovcima, lakse bi shavtili onu staru "kadija te tuzi..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
![]() Potpuno je nepotreban i jasan je primjer kako u nedostatku argumenata nastaje napetost. Da, Yamaha jest većinski vlasnik Korga i potpuno je logična njihova poslovna politika. Ima dva vrhunska brenda čime automatski djeluje na širem tržištu i ostvaruje veću zaradu. Nemaju oni potrebe za istjerivanjem pravde ( i duhova ![]() Promijenjeno od casper (14.01.2013 u 12:09 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
@smuchac u potpunosti dilin tvoje mišljenje, koje sam u prethodnim postovima i naveo... na kraju mi sviramo virujen istu vrstu muzike... ali jbg uvik ima jedni koji vole jedno drugi drugo...a i mislim da je stvar kako se naviknemo
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|