|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
Imao sam PSR1100,Pa PSR710,Sad imam Korg PA500,a cekam da mi dodje PA600.Kao sto se vidi kupujem aranzere srednje klase jer sam hoby muzicar(poneka zabava tu I tamo),I svaki je kostao oko 1000$.
Dell ti si uzeo poslije PA50 Tyrosa3 I normalno da je to neuporedivo,a sta mislis da si uzeo Korgovu PA3 garantujem da bi drugacije pricao. PS.Ja recimo kod Kolega VEXa I MARKA7 necujem nigdje serpe I loncice u ritmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako sam imao budzet za Tyros3 (platio 2500 eura) plus carine, to znaci da sam mogao nadodat za PA3X. Probao sam i PA3x i Tyros3. I na PA3X sam cuo kantice i serpice i tu, a i kod onih koji su ga dobro sredili.
Prema tome ne pricam o kiselom grozdju, jer ja prvo probam pa onda pricam, sve najbolje ![]()
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
A da se nadovezem,T3 bi trebalo da je generacijski i rangovno sz PA2x,ili se varam,a za PA3x ostaje nam T4.I uopste Yamaha ima 5 top modela psr9000,psr9000 pro i T2,T3,T4,zbilja vrhunske i u svetu priznate klavijatura,od kojih prva dva iako vec u poodmaklim godinama,rame uz rame stoje sa korgovim top modelima.Uzmite IS seriju korga i prve dve Yamahe!!???
Tyrosa 1 nisam namerno nabrojao jer nema sempler(nikakd mi nece biti jasno-zasto) ali je i bez njega vrhunska spravaA sta dalje reci!!! Promijenjeno od VUNIMRAV (13.01.2013 u 17:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nateracete me da predjem sa pa2 na tyrosa 3...svirao 2 rolandova aranzera,pa 2 korgova.pa je sad red da probam i yamahu,i znacu na kraju sta je za mene..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pa kolega Milan,nema druge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da se razumijemo, nema na yamahi, narocito na tyrosu udji na download sekciju, skini set i pici na svirku. Nije ni na Korgu tako, ali puuuuuno puno je lakse i ima recimo kod nas na stranici bezbroj setova i samplova za Korg, a za yamahu 4-5 stranica samplova. Puno vise ima da se radi na Yamahi da se utegne, ali kad se to uradi po meni Korg ne moze da mu pridje. Svaki sampl mora jedan po jedan da se loada, a ako su konvertirani sa korga ili nekog drugog aranzera, mora obavezno da se doradjuje, da se smanjuje release time, doda hall i dsp.
Sto se tice Korgove prevlasti u aranzerima srednje klase, po meni Yamaha nema aranzere srednje klase, nego bas pro masine, PSR9000, PSR3000, T2, 3 i 4, a ostalo su po meni vise amaterske masine. Jer na PSR S serijama koliko sam vidio uglavnom se ne moze editirat fabricki drum kit sto recimo moze PA50, a i boje su im tanke. Ali u pro klavijaturama barem meni Yamaha odnosi pobjedu u zvuku, a Korg apsolutno u mogucnostima, ali cemu mogucnosti kad zvuk nije to...
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
Nista onda to je to.Meni je recimo srednja klasa,(jer ove skuplje nisam imao prilke probati)Neuporediva u korist KORGA
Sve najbolje |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|