|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pmh2000 ima lepse efekte nego li novija serija tj. pmp2000,tako da ako se rad o pmx2000,slobodno uzimaj, mada moze to sve lepo da odradi i pmp 2000..nije to za bacanje,s obzirom koliko kosa,dobijes mixer sa snagom i efektima,tako da ne ocekuj cuda,ali radi to vrlo pristojno da zavrsi posao sasvim korektno..uostalom mali milion muzicara i dan danas radi na tom mixeru..pozz
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jedno laičko pitanje, da li tu mislite na glasovne efekte tipa reverb, hall...? Verovatno ću uzeti Digitech Performer, a koliko znam on poseduje sve to. Moje pitanje oko ovog PMX se odnosila uglavnom na to da li je cena od 250e adekvatna, to mi je bilo bitno.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Poslusaj negde ako imas gde Phonic PowerPod 1062, ja vec nekoliko godina manje svirke radim sa njom i mogu ti reci da je sasvim OK. Inace sam je u Sky Music u Beogradu novu platio 399 evra pre 6 godina, mogu da pretpostavim koja joj je cena ako se nadje negde polovna.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|