|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Bruka i sramota nista drugo,stvarno mi je cudno da ljudi imaju srca i duse da varaju posten narod na ovakav primitivan nacin,gospodine mirko pogledaj te sa svojom bankom dali vam moze izaci u sustret da podnesete neku tuzbi protvi tog kretena.Kako ljudi nemaju pametnijeg posla da na posten nacin zarade neki dinar,nego se jos uvjek sluze sa onim nasim balkanskim forama zajebi postenog pa kako mu bude.
ZALOSNO!! ovakvo nesto procitati da se desava,a jos zalosnije dozivjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
blusa
Registrovan korisnik Registrovan/a dana: 07.12.2005 Postovi: 320 ![]() ![]() Pozdrav, pogledacu sutra druze jer inace ako si upoznat sa bankama da im treba par dana da se rasciste kada se posalju sa banke na banku.. inace cujemo se jos na msn.. Malo posto nova godina stize pa se sprema a imam jos nekih svirki pa mora da se uci pjesama zato slabo posjecujem sad forume kao i dosta nas odavde.. Eto onda cujemo se jos do tad pozdrav. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
a sutra cu scenirati uplatu koju sam izvrsio u mojj banki , Al moram do kolege jermoj scener nesto nece nemam zivaca vise
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo adreseod sanela sanel@velocity.net pošalji jedan E-mail
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To je taj, Sanel Rakovic, na njega je naleteo jedan moj prijatelj iz Srbije isto,
slao mu je 1500EU za harmoniku, nikad je nije video, nit pare. Jeste Alene, zao mi je al to ti je Blusa, zajebo je njih nekoliko do sada on, ne samo ovoga. Pokusao je zajebat isto i jednog mog jarana iz Australije, to je taj Rakovic i jeste zivi u PA. Imas njih svakakih ovdje a mogao si i ti njemu pasti u rukama...za malo, samo da si krenuo PA1X kupovat, kupio bi Sanelu PA2XPRO sada. pa nije zar ovo neki problem pa da niko nezna....
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
I ja se sjećam afere kada je naš kolega poslao pare za harmoniku i kada je izvisio...
I tad sam mu poručio a evo i sada na ovom sajtu: Svijet je mali, a vrlo dobro sam zapamtio ime Sanel Raković, sretnemo li se negdje sve one pare koji su ukrao od naivnih kolega ćeš dati za doktore i bolnice da ti vrate prvobitni opis....
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 46
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
,,pa je li to moguce da taj cuveni sanel´´majstor za pravljenje midi failova´´hahahahahahaha...,,bas takvo nesto uradi....auuuuuu.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
POZ.. KOLEGE
Evo tek sad stigo kao sto rekoh postavio sam Scenovani Post Uplatnog podatka iz moje Banke kad bude nekih noviteta pisite da takvi kao sto je Gospodin Blusa Pozz . Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|