|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Te poruke "can't load,illegal file" i "Error"na ritmu,meni su se javljale samo u slucaju neispravne diskete.Znaci,ili je bila dotrajala disketa,ili je bila neispravna.
E sad,mijenjao si floppy i ne ocitava,a disketa je kako rece nova. Isto tako kazes da je taj set ranije ucitavan i dobro radio sa starom disketom,tako da tu onda nije problem u ritmovima. Ja bih licno probao sa drugom novom disketom a nije neki trosak. U principu,to sto je disketa nova,ne znaci i da je ispravna. Ne vidim neku drugu soluciju osim tog reseta i nove diskete. Ovo je sve pod uslovom da na modulu nema nekog drugog kvara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kod mene je bio isti problem sa disketama dok sam imao G800 .Problem je u disketama probaj uzeti neke kvalitetnije tj.skuplje jer ove jevtinije uvijek prave neke greske
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
pozz, ako pricate o floppy disketama ja ti mogu poslati nekih 10-ak komada sto mi ne trebaju a poprilicno su kvalitetne diskete i nikada nisam imao problema sa njima. Ako si zainteresovan javi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|