Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 11.10.2005, 14:08   #9
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

KREŠO, i meni je takodje veoma drago što i ti spadaš u te ljude i pravo je zadovoljstvo razgovarati na bilo kojoj temi sa pravim umetnikom - u duši i srcu.
Zato sam ja i par puta napisao da pojedine kolege, koje rade sa fajlovima, neka ostave to i neka sviraju pravu muziku - što više.
Ali ne iz razloga da bih nekoga podcenio ili uvredio - ja polazim od toga da smo mi ovde da se upoznamo, družimo, sprijateljimo, pomažemo jedni drugima, razmenjujemo savete kako bi na ovaj način naučili nešto plus.....
Ja razumem - da ljudi u pojedinim krajevima vode borbu za život, pa se snalaze ko kako ume i može.
I ja trenutno živim u Makedoniji i vrlo dobro znam šta je borba za goli život, dok neka "tatina dečica" već imaju i PA!X i Kurzweile i Oasys, koje ne umeju ni da uključe, ali zato u gradu idu Harleyem, dzipovima od 100.000 eura i sl.....
Zato sam i mislio na to sa fajlovima - neka se ljudi bore za preživljavanje, kad su takvi uslovi, ali bar u nekom slobodnom vremenu, neka sviraju što više, pa čak i bez upotrebe pratnje, jer i to ipak, kolika i da je kreativnost - radi mašina sa usnimljenim materijalom, a čovek je samo komanduje, kao da vozi automobil.
Inače Krešo, to za Kurzveila sam "podvukao", samo što i ja živim tamo gde sam pričao i malo se teže ostvaruju potrebe, a kamoli "snovi"....
Za Ketron si me takodje prilično zagrejao, samo šteta je što ne mogu da sve te stvari vidim i isprobam na delu!
Mislim da me razumeš.
A isto sam sa tobom na mišljenju i za PA80 - bar dok se ne nadje nešto ..........
Prijatelju, veliki pozdrav i sve najbolje.
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
g70, roland

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije