|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 | ||
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.12.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
M1, Wavestation itd itd su, koliko sam ja skapirao, software synthesizeri zvuka (?), ali imaju i ovi neki samplovi za Korg Tritona, Korg M3, Roland-a itd itd za Kontakt (ovo sto sam nasao i trenutno skidam, ali mi se cini kao izvadak iz ukupnih samplova (?) Ako ima neko full kolekciju, ako mu nije mrsko, nek stavi link... Citat:
- Korg klavijatura - GM/MIDI klavijatura + Laptop/zvucna + Kontakt/ili drugi program & samplovi 1) kvalitet samplova/zvuka? 2) latencija? 3) podesavanja? Treba mi za produkciju i za live svirku. Dodato: Ono sto mi je ostalo iz prahistorije je Casio CTK-731 (nesto izmedju amaterske i pro klavijature): ![]()
P.S. kako ide edit posta ovdje??? Promijenjeno od reis1 (16.12.2012 u 14:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|