|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
Pokaži Rezultat Ankete: Znate li citati note? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 | 79,55% |
Ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 20,45% |
Glasač: 44. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() @nele ti ga sad pretera.Ispade da je Dragan Vasovic los ucitelj. ![]() Ja znam mnogo vise njegovih ucenika koji su napravili cak i dobru karujeru,da ih sad ne nabrajam.Ti jesi jedan od njih koji su dobri sviraci ali ima ih jos.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne znam da citam note, nemam nikakvo zvanicno niti nezvanicno muzicko obrazovanje, samouk sam. Citao sam i pisao note dok sam isao u skolu, ali od tada se zaboravilo sve, tada nisam ni mastao da cu se baviti muzikom. Mogao bih sam da naucim da citam note, nije to ne znam sad sta, ali nemam vremena niti zelje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
svirali su odlicno ali 20-30 stvari vecinom kola i nista vise.Ti makar znas u onoj stanici milicije deje drzao casove,kad mije trebala zamena niko nije smeo nida pomisli sem jednog lika da izadje uzivo da svira sa orkestrom,a sto se tice Vasketa on je covek napravio revoluciju na klavirnoj harmonici izbacio je mnogo dobrih harmonikasa medju kojima je i najveci Tomica Milic. Dodato: hehehehe da nebude daje drzao casove u stanici milicije ,mislim bivsoj stanici milicije deje folkorni ansambl iz zeleznika vezbao.
NELE 1 Promijenjeno od nele1 (04.12.2012 u 01:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|