|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sta li je ovo trebalo da znaci ? Zaista pojma nemam sta si htio da nam kazes ovim. I inace pises dosta konfuzno i nervozno.
Promijenjeno od tranzit (01.12.2012 u 07:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa to znaci dodatna boja je uvek tu? kontas? msm, kao sto pritisnes COMBI i tamo te ceka kombinacija ili je trazis, i isto kao i PROG? ovo je cak kao cetvrta varijanta u nizu posle trece a to je SEQ,, znaci mogu 4 od jednom boje da te cekaju za neku pesmu. sto meni jako puno znaci u live svirci.
i uvek pisem opusteno , tako i citajte. haha moram dodati jos i petnestu tacku 15. dodjes na svirku i kazes drugu daj mi svoj kabal iz svoje klavijature ,,, i kazes drzi tu i tu tipku par sek, a mozes ih i vise, i maznes mu boju haha, msm , ovo je ono ajde recimo semplovanje na sceni pre svirke ,, sta se da haha
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (01.12.2012 u 07:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama to je sve sasvim normalno a na Triton Classic sastavni dio instrumenta sa SCSI interfaceom, pa me zacudi toliko dizanje pompe. Nije nikakva revolucija, niti bilo sta sto bi trebalo da nas izvadi iz carapa, a i svi ti instrumenti skoro pa su posli u prvi razred srednje skole.
Promijenjeno od tranzit (01.12.2012 u 09:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Momci imam jedno pitanje za vas.Skoro sam video jedan Triton Classic na oglasima,veoma jeftino,ali bez tog SCSI-a.Sta mu znaci to,tj.kakvu ulogu ima taj SCSI.Koja je razlika izmedju Le i ovog Classica,sinteza zvuka ista ili ne? Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nedostatak SCSI interfacea je prilican hendikep jer bi morao da obavljas sve preko floppyja a to je dosta zamorno. Sto se tice sinteze ona je ista ali ostatak nije, prije svega efekti. Tu je Classic u prednosti nad LE modelom. I sama klavijatura je kod Classica kvalitetnija, a i kuciste je metalno (aluminijum) pa ga svinje tesko mogu raskomadati, sto se ne bi moglo reci za LE. Sve u svemu, Classic je za klasu bolji i profesionalniji instrument.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nemanja 1982 (01.12.2012) |
![]() |
#6 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
..... i ima više od 5 IFX efekta za razliku od LE koji ima samo 1.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | nemanja 1982 (01.12.2012) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma video sam bezveze poruku nekog clana ne znam ni sta ces s tim nekom clanu ovde, // i onda lepo objsanim sta ce mu, ustvari i 99 posto ko ima le ili tr od pocetka nikad nije obracao paznju na sempler to jest dodatne troskove, ma kakvi to, dosta i te pare sto su dali, a ustvari ne znaju da tek onda klavijatura progleda, naravno opet onim koji je rade, sredjuju max.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|