Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 10.10.2005, 17:23   #1
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Sigurno KREŠO, potpuno si u pravu za sve proizvodjače i za sve njihove produkte. A i ja sam već negde napisao - marketing je prosto - luda stvar! Dovoljan primer je samo Coca-Cola, koja od 3 zaradjena centa, čuo sam da 2 odmah odvaja za marketing!
To je u svim velikim biznisima tako, pa i u instrumentima.
Inače, dobro si spomenuo Kurzweil, ja sam baš sada kandidat da uzmem K-2661 i tu nemam dileme.
Ali, oko aranžera sam u velikoj dilemi!
Imam PA80....ali.../samo da nije tog "ALI"/.
Gledam PA1X, a slušam i čitam svakakve kontradiktornosti o njemu! Jedni ljudi kažu ovako, drugi - onako!
A nismo niko toliko bogati da kupujemo, da probamo, pa ako ne Štima - ajd dalje!
Zato su nam i forumi da razmenjujemo iskustva i da se izbegne da se bilo ko ne zaleti - prvo sa novcem, a ostane nezadovoljan.
PA1X je ipak 1.000 eura skuplji od PA80.....
O Tyrosu - znaš koja je reklama bila i za jedinicu i šta je ispalo do kraja?
Ovo sada je sve super, i karakteristike i sve ostalo.
Ali zar ne treba ipak da se dokaže i u praksi?
A i gde je tek cena?
PSR-9000 je već debelo dokazan.
Solton mi se isto svidja, sada ću opet da pogledam opširnije.
A vidim da i PEGASUS ima neke dobre stvari....
I još ovo bi napomenuo, lično o sebi.
Nisam od onih ljudi koji mogu progurati tezgu i sa desetak ritmova. Kada sam bio ograničen na G-800, da ne ponavljam, napisao sam već koje sam "cirkuse" radio sa njime!
Tačno je da se tezga može i super progurati sa tim "fontom", ali muzika je ipak velika umetnost koja nije ograničena samo na ovakve tezge.
Potrebna je i sloboda i kreativnost da bi naš način izražavanja bio što profesionalniji, što uspešniji i da svi uživaju u njemu. A za svaki "zanat", potreban je i dobar "alat" i baš o tim alatima i pričamo...
Pozdrav.
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
g70, roland

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije