|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
BR.1 Tezina
Br.2 nova generacija instrumenta. Br.3 ima sve sto je neophodno za rad i cita sve od Rolandovih serija aranzera. Br.4 cena Br.5 lako se doradjuju stylovi i karaoke,neogranicen broj stylova po performansima video out, itd. Najvaznija je tezina od samo 7.5kg. ![]() doslo vreme kad vise ne zelim da nosim teske i skupe sifonjere na svirke. ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@nikadvisekorg Eto druze....Ti si nasao isto jedan dobar snimak....I ja sam stavio u prvoj strani takodje snimak sa SRX-01 prosirenjem, a koliko znam, YouTube je dozvoljen za "oglasavanje", tako da nije protiv pravila....Hvala u moje ime sto si stavio snimak da bi se videlo kako radi ta klavijatura....
![]() @nesa hvala na informacijama....Zanimalo me je sta ti je prevagnulo za BK-5.... Pozdrav svima ![]() ps: usput, dodajem jos jedan snimak od G70 sa SRX-01 prosirenjem.
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ko prati pazljivo snimak procitace da su solo deonice odsvirane na Fantomu a ne na G70.E samo je tu razlika izmedju G70 i BK 5 jer sve to moze optrilike tako da zvuci na BK 5 i bez Fantoma.
Saberite cenu Fantoma i polovnog G70 u odnosu na BK 5 i bice vam jasno sta sam zeleo da vam kazem kolege. Mi smo se bas raspricali a postavljaca teme nema nigde ![]() Dodato: evo cisto radi demonstracije jedan snimak od malopre pa uporedite G70 i BK5 sve je odsvirano na jedan na Rolandu BK 5 i snimljeno na njemu. http://soundcloud.com/nesaband/pustite-me-da-ga-vidim admini neka izbrisu snimak kasnije ako nije po pravilima postavljen.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (24.11.2012 u 14:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ne znam, ja da sad treba da biram između g70 i ovog drugog koji pominje Doktor Neša izabrao bi BK, prvenstveno zbog veličine i težine.
||
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja bih se odlucio za g70,nema veze sto je tezak,necu ga o vrat kaciti,zato postoje stalci,a nosenje od stana do auta,iz auta do tezge je sve skupa 5-10 minuta posla.Elem,ovaj prvi link u temi je g70 od kolege @Medino bend,koji je clan foruma i ima na njegovom youtube kanalu jos snimaka,tako da koga zanima kako zvuci g70,moze da poslusa.Moje licno amatersko misljenje je da g70 zvuci mnogo bolje od bk5,bar iz ovoga sto sam do sad cuo od obe klavijature,sto naravno ne znaci nista,nekom se vise svidja jedna nekom druga.Cudi me samo da ovde u usa jos ovek polovan drzi cenu od preko 2000$,s obzirom na cenu od 1100 eura u srbiji.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|