|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ja sam skontao da ce tip uzet pojacalo za 4 x zx3 a powermate mu treba da potjera po potrebi 2 x zx4,pa mu zato treba powermate,inace pasivni mix dovoljan,od pasivnih ima izbor alen&heat nisu veliki a super rade,meni licno se svidjaju digitalni mixeri a danas ima izbora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je ella,u pravu si,dakle snagas za zx-3 a mikseta za zx-4...po potrebi...a pitanje sam postavio misleci na kvalitet tona koji cu dobiti sa pm i snagasem na zx-3...shvatio sam da cu dobiti to sto sam inace dobijao na pm...za nijansu kvalitetnije i bolje jer snagas ima snage za razliku od pm koji se nekako pomalo mucio dok je gurao zx-4...a i uostalom sve je stvar ukusa i navike,tako da jedni hvale pm drugi ga kude,za neke je nezamenljiv za neke totalno bezvredan...
Dodato: Danas sam kupio CROWN CTs 3000 ![]() Promijenjeno od vane1 (26.11.2012 u 23:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Cestitam na kupovini ,da te dugo sluzi i da se otplati.Definitivno nisi pogresio u izboru !
Utiske prepustam tebi da izneses ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala druze najlepse...i danasnji test me je ostavio bez daha i bez reci...hvala tebi Neso na svemu i na testu koji smo danas odradili kod tebe,i na strpljenu i na utrosenom vremenu...POZZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|