Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Pojačala

Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu

Alati tema Display Modes
Star 20.11.2012, 19:52   #16
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od mirandess Pokaži Post
do sada mi nitko nije rekao da mu je crklo pojacalo ili slicno (mislim na ovu xti seriju). Tko nema lovu za Lab-a, ima za Crowna Javim kolega utiske, pozdrav.
Ja sam imao crown xti 1000, xti 2000 , xti 4000.

I iskreno nisam imao gora pojacala od njih.Zvucno su losa,konkretno xti 2000 radi krestavo na visokima , a xti 4000 mutavo na visokima ,po meni ta pojacala su upotrebljiva samo za bass.Sto se tice kvaliteta i izdrzljivosti cista 0! Crkavalo mi je xti 2000 , a kasnije lik kojem sam prodao je crklo i xti 4000 ( pojacala su mi bila nova! ) Cuo sam jos par kolega da su imali problema sa crkavanjima istih,od kvarova na xti 4000 najceseci je kvar na DSPu i prekid nekih flet kablova itd .
Jos jedna stvar koja mi je mnogo smetala kod njih je sto na mani napon nece da rade izbace error na displeju i smanje se na 10% snage i nema ih sanse pojacati ( da nisam imao par puta u rezervi crest ca9 likvidirali bi me gosti na terenu kada su poceli XTI da izbacuju error)

Sve u svemu pojacala koja vise nikad necu koristiti i ne bih posavetovao nikaome da ih kupi!

Imao sam od Crowna svasta od stare MA serije preko CLS , XTI , do digitalije XS i CTS serije ,jednostavno XTI je nesto najgore sto je crown napravio.

Do duse ruku na srce DSP xti serije je veoma interesantan ,upotrebljiv i lak za upotrebu ,limiteri su odlicni kao i crossover...

Sto se tice CTS serije ,posto vidim da je gore pomenuta e TO je vec odlicna sprava ,ta serija je zvucno odlicna i veoma mi se svidja.

POZZ

Promijenjeno od neshatomic (20.11.2012 u 19:56 sati)
neshatomic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije