|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, nego posto obe klavijature imaju Phones izlaze, i iz jedne i iz druge iz phones izlaza imaju po kabli, tako da 2 kabla idu za obe klavijature i to je to....Evo danas sam uzeo mikrofon, probao na kompu, radi extra....Znaci samo mixeta i to povezivanje da se objasni sta i kako treba i da pazarim neku mixetu navedenu gore....Ko zna/moze, neka pomogne....Bio bih zahvalan....Pozdrav svima i hvala unapred
![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa80
![]() |
![]()
A jel mikrofon na banani? Ako jeste, onda ti i ne treba mikseta. Jeste da ce ti glas izlaziti bez efekata ali to je.. Samo ubacis mikrofon u "input" u R na Rolandu i to je. Sve ostalo povezes kao i uvek i trebalo bi da radi. Znam posto sam radio nesto slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav druze....Mikrofon jeste na bananu (wireless predajnik je na bananu)....Uzeo sam ga u medjuvremenu....Sve radi kako treba, ali je problem sto nemam input na Rolandu....To je problem, vec samo outpute....Nego, u medjuvremenu sam se raspitao i dosao do zakljucka da mi treba samo mikseta sa ulazom za mic/input i tu ubacim onaj wireless predajnik i to ce biti to....Uskoro bi trebao da uzmem neku mixeticu, pa cu da probam da vidim kako to radi....Samo jos da pitam, koje razlike ima ako se ubacim onaj wireless predajnik samo u Input, a ne u onaj ulaz za Mic??Koja je razlika??Jel cu imati neka podesavanja za mikrofon ako ubodem na bilo koja od ova 2 (eho, delay, reverb i slicno)???Pitam, jer stvarno se ne razumem oko toga....I jel moze da se nadje negde adapter sa one banane 6.3mm na onaj mic ulaz i tako da ubodem Wireless predajnik ako ne bude moglo ovako sa nekim efektima??Hvala unapred na odgovoru....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.11.2012
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Aco. Odgovora ko sto vidis jos uvek nema ali pretpostavljam da si se do sad snasao. Ajde ako mozes napisi sta si sve kupio i kako te sluzi, jer i ja planiram sad da kupujem neku miksetu a tanak mi je budzet i uz to pojma nemam koliko ce to da izadje. Inace imam samo klavijaturu od cele opreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav druze....Video sam da nema odgovora i to, ali ne mogu uvek da cekam na Yu midi da mi odgovori, nego nesto mora se i sam....Snasao sam se nesto....Evo ovako, uzeta je mixeta Soundstar MX850, mikrofoni neki kod kineza, ali za mene rade extra, i 2 zvucnika SAL PA1220CP (koji i jedini vrede, najbolji iz ove opreme - biju za sve pare) i imam naravno pojacalo koje sam naveo u svom prvom postu....Sad znam da nije ovo mozda nesto, ali to meni zavrsava neke manje svirke (soba, hala,...) i tako neki prostor koji nije 500 kvadrata, ali sluzi mi sasvim dobro....Mixeta nema efekte i to, ali polako, nabacice se i ona kasnije, za sada sluzi ovako za mene extra....Toliko od mene....Ako te interesuju cene, mogu i njih da ti ispisem....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | KorgIS (26.01.2013) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.11.2012
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E hvala ti na informaciji, ajde i cene pojedinacno po svakom elementu ako bi mogo bio bih ti zahvalan
![]() A to polovno sve? Bas i ja razmisljam o tim manjim svirkama, jer, tu se za pocetak smatram i najlakse stice iskustvo, a kasnije ako bude za vece lokale, pa imaju oni valjda svoje ozvucenje a onda i snagase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
jel to neka radijska mixeta? koliko je to staro.... mislim samo me zanima...nsita osobno...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|