|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
Verovatno imas problem sa OS ili stereo potenciometrom na klavijaturi.Meni su se takve stvari desavale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
nije nista od toga sto ste pisali na pamet sta bi moglo biti haha , i ja sam mislio,, al majstor skinuo audio board ,, i pod lupom nekom video da je jedan elektrolit prso, i pustio malo "sok" svoj, i kao rdja da je se pocela vatati,, ocistio, osusio fenom plocu, stavio kontakt sprej i 2L i R izlazi vratili svoju snagu.
a ona prva dva l i r stereo i dalje nece ako su dva kabla u njih ubodena, ako je jedan ne bitno gde rade i l i r, a stereo kad su necuju se ni jedan. i ono zasto dirke tjuninguju same od sebe nismo gledali, samo odlutaju u tonovima do po tona ton. zavisi koliko je nastiman pitch na uper1 npr. na njemu i na uper 2 se to desava.
![]() |
#3 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Moguce je da eventualno ne radi kako treba,ili je zaprljan ili dotrajao pa ti mozda on pravi taj problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ja ne bi da otvaram novu temu pa zato pisem ovde ako nije problem naravno. Tek danas sam zabelezio da na OUTPUT 1 L/R ne mogu da podelim nista! Znaci namestio sam da na 1R da izadje samo arranger (ritmove, bas, bubanj, ACC ... ) a na 1L izadju samo boje ali na izlazima nema nikakvu razliku. Cuje se da je to podeleno samo preko stereo outputa za slusalice! Pa kakav bi to mogao piti problem ? Ili je to nemoguce podeliti na OUTPUT 1 ? probao sam na sve moguce nacine, preko ritma, preko performansa u mixer i nista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Prije svega ne radi to, nije muzicki opravdano jer gubis prostornost ritam sekcije pa ti svi instrumenti u njoj stoje na istom mjestu, taman kao da muzicari sjede jedan drugom na glavi i sviraju. Bar kod G1000 imas dva para stereo izlaza (Output 1 L/R i Output 2 L/R). Ako vec trebas odvojeni solo sound, onda ga odvedi na drugi stereo par.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se sa tobom Tranzit, ja i nikad ne delim sint na vise out-a, uvek mi sve ide preko 1L/mono, tako mi zvuci mnogo bolje (bar po moj ukus). Ali mi je palo cudno zasto ne mogu da podelim 1 OUTPUT kao sto sam objasnio gore, sada neznam dali je to neki kvar na moj sint ili je nemoguce uraditi to :O
![]() Promijenjeno od Jovan4e (08.08.2013 u 03:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|