|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nista ne bi dobio u odnosu na tvoj aktuelni sistem, ama bas nista... zato ne bacaj pare. Vremena kada je Apple bio superiorniji od Windows platforme su daaaavno prosla, ne samo zato sto je Windows veoma napredovao vec i zato sto je Apple taj segment trzista jednostavno prilicno zanemario i okrenuo se onome sto donosi novac, a to su iPhone, iPad, iPod... sa snaznim sistemima bilo za video, grafiku ili audio se Apple vise ne zamara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala ljudi puno, sad mi je jasno ono sto me interesovalo, izgleda nece biti nista od toga... Zadovoljicu se ovim kompom jos jedno godinu dana, pa cu onda preci na neki jaci windows pc eventualno. Sad jos jedno pitanje koje me je takodje jako zaintrigiralo sto se tice ovoga Mac-a... Da li ovaj Thunderbolt sistem radi bas kako je opisano, ili je to samo marketinski trik da bi se potencijalni kupci navukli?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|