|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Stylovi su odlicni,svirka takodje.
Posalji neki style da ga ubacim u BK 5 da cujem kako ce kod mene da zvuci i da li treba da se nesto edituje. Definitivno ta serija G 800 i G 1000 ima prirodno najtopliji ton od svih Rolandovih aranzera. Naravno i na tim klavijaturama treba truda da se sve sredi tip top ali su to slatke muke.
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | branoy (03.11.2012) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
jbt kad pogledam od 2004 sam na G1000, toliko araznera izaslo da je to cudo, ja sam na njemu haha, znam ga u dushu i topao mu je ton, da nemos nest uzet drugo, nisam navikao na araznere sa semplerima, zvuce mi previse CD, studijski, upakovano, sta znam, ja volim otvoren ton, znaci kako jest, sta ubacis da nema guzve i pakovanja u 8 ACC na izlazu,, itd.. a iako sta uzmem drugo, ne prodajem ja njeg, i onako se ne moze dobit puno para. u mom okruzenju par gradova svi su na azdajama hahah, ja nist ne diram, posla 12 god svaki week imam. kad ne bude pitacu se jel do G1000 ahahah.. naravno kod svake novije uvek ima nesto da me privlaci i tako i treba biti, od svih detalja samo me zanima izlaz na klavijaturi i njen zvuk. sve ostalo da se sredit pa i prece se preko neceg sto ne moze.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Hehe,drago mi je da je neko nasao koristi od mojih ritmova
![]() Style 9 ( 7\8 ,pravljeno namenski za pesmu od Joksimovica "jesi li me volela") ,style 10 (bele ruze) i style 12 (Sve se osim tuge deli ) U zdravlje i samo napred! Pozdrav! ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | branoy (03.11.2012) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
jest druze , hvala!! skidam stalno, pregledam sta valja i ostavim sebi. standard, i ja sam dao isto sve svoje nek skidaju ljudi, usteda u vremenu , nas s rolandom g1000 je manjina, ako se mi ne pomognemo nema ko drugi, svet su preuzele azdaje .!!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ma naravno,sluzi se slobodno! Zato sam ja na forumu i okacio,znam koja je to muka ... Sve najbolje!
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | branoy (03.11.2012) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hajde kolega nesto baci novo onako smekerski,veliki pozdrav
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Meni ovo perfekt radi,i svaki snimak ti je bio dobar bar sto se tice rolanda,obavlja svoj posao,kako se kaže,stara koka dobra jaja nosi,,,samo naprijed druže i sve najbolje u daljem radu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
hehe hvala druze . vecina ne mogu verovati ,danas 2013 ja jos na g1000, nikad nisam imao arazner jos neki sa semplerom, i semplovima, ovo mi radi i dalje na razglasu. jest da tamo ima svega, al meni samo trebaju ritmovi zdravi i to je sve. svirka ,repertoar i pevaci, odradjuju sve ostalo.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|