|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pozdrav svim kolegama.
Ja sam prvi put na forumu ali sam procitao dosta tema pa sam delimicno upucen. Vidim da nisam jedini koji ima problema sa PSR-om 3000 pa mi je malo lakse hehe.. Elem hteo sam da vas zamolim ukoliko neko od vas ima bilo sta od nasih Balkanskih boja ili ritmova za tu klavijaturu, posto sam ja nasao neke ritmove koji zvuce extra ali boje nigde jos uvek, ovde vidim da mozes da prebacis sa jedne klavijature na drugu ali neznam kako. Ako bilo ko moze da mi pomogne oko objasnjenja ili da mi posalje, ostavio sam @-adresu. P.s Sve sto vam treba slobodno pitajte, poslacu sve sto mogu. Pozdrav svima i unapred hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.09.2007
Downloads: 27
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() Ja sam takodje prvi put na forumu i mogu vam reci samo to da je Yamaha klavijatura za pop i rock muziku. Pre dve godine sam kupio psr1500 i pokusao da sviram i narodnjake iako ih nikad nisam nesto preterano slusao. Pokupio sam sa neta milion stylova za narodnjake ali dzaba, to ne lici ninasta. Elem, vratimo se ja i kolega gitarista pop-rocku i pocesmo da razbijamo. Ljudi koji dodju u lokale gde sviramo cesto nam kazu da nisu ni provalili da je muzika uzivo. Znaci ne pada mi na pamet da vise sviram narodnjake sa Yamahom, a i od rocka moze super da se zaradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Jedno pitanje za sve, kako funkcionisu terce na yamahi, imam psr 1500 vec duze vreme ali nigde nisam naisao na terce za nju ili psr3000 niti sam ih cuo igde.... Ako ih iko ima ili zna oko ovoga bio bi mu zahvalan.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Mile evo kako zvuci psr1500 bez ikakvih dorada,dakle samo u emu zvucnu kartu (malo cistih tonova i malo terci). Nije odsvirano bas kako valja zbog sto sam morao stalno da prckam TERCA/SETUP-VOICE 3 layer. Oprostite na brzopletoj svirki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
OK,samo ubuduce pazi gde postavljas!
U pogresnu si kategoriju postavio....
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Kuki thx!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
psr3000, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |