|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
@tranzit konkretno rece... Kada bi pisali detaljno bio bi stvarno predugacak txt. Pitajte ljudi slobodno sto vas interesuje... predpojacala, EQ, dinamika, osjetljivost, sta vec... ?? Moram spomenuti jednu glupost koju me je pitao jedan puno mladji muzicar od mene "Moze li se dobiti na toj mikseti zvuk kao na Dynacordu...rekao sam mu NE..."! Necu reci zasto "ne" jer cu otici automatski u off topic
![]() Promijenjeno od DinO74 (27.10.2012 u 04:29 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | adnan (22.11.2013) |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Tog treba drzati sto dalje od instrumenata i muzike uopste, savjetuj mu da to nije za njega... svasta ima na ovom svijetu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja sam upravo imao takvo iskustvo da prvo slušanje Presonusa bude kao Dynacord PM, +-5%
Većina se razočarala a meni je jasno bilo da presudnu ulogu igra ljudski faktor, poslije par mjeseci došao bend sa istim mixerom i zvučao vrhunski... Oslobadjajte se stereotipa, tehnika napreduje krupnim koracima!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo ima ja jedno po malo glupavo pitanje.
![]() Zanima me dali bi sam zvuk dobio na kavlitetu sa Presonus u odnosu na obican mikser recimo Yamaha MGP16X koji sam imao u planu da uzmem i cena mu je skoro 1000 eu pa onda reko mozda bolje da dodam jos koju stotinu gore i zumem Presonus 16.0.2. Nisam do sada imao licno kontakta sa ditalnim miksetama osim sto sam slusao skoro jedan bend koji je radio na Yamaha 01V96 i stvatno odlicno zvuci ali ta yamaha je oko 2500 eu,a i bend je bend nije aranzer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Probao sam na kratko 16.4.2. Svirao na nju i onu vecu . To je odlicno,ali nisam osobno ulazio u edit i menije. Nedovoljno da dajem neki objektivan sud i procjenu. Postovano sa mobilnog uređaja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Upravo sam je kupio.Tonska proba vrh....Mogucnosti koliko hoces.Da li cu se snaci?Nemam pojma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Lazu i petljaju zato sto sami ne znaju (ovo se cak i rimuje sunce ti zarko). Vrlo jednostavan mikser, fenomenalno smisljena platforma. Procitaj manual ovlas i sve ce biti uredu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@energy nisi pogresio,manual je zakon,moras ga prostudirati i neces imati problema,naravno ako znas sta hoces od miksa a imas ogromne mogucnosti.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Vec sam se odusevio zvukom i mogucnostima....mogu da zamislim sta sve moze....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|