|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@VUNIMRAV - samo ti skini i instaliraj Free Make Video Converter. Instalacija prolazi s par klikova. Automstski se ugrađuje plugin u Chrome i dovoljno je kliknuti na ikonicu u gornjem desnom uglu browsera i materijal se skida u kojem hoćeš obliku, od Androida do AVI-a. Naravno postoji opcija za MP3, biraš kvalitetu koju želiš. Za ovo ti nije potrebo nikakvo znanje, a za svaki skučaj sam napravio video za ovu priliku
![]() ![]() <iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/wV47eupEmJw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ne znam da li forum skripta automatski pretvori youtube link u nešto gledljivo pa bih molio moderatora da to popravi u ovom postu. Morat ću se još educirati po ovom pitanju :-) Promijenjeno od casper (22.10.2012 u 22:20 sati) Razlog: umetanje youtube linka :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2010
Mjesto: Svuda i nigde
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha tyros 4 & Trinity v3 moss
![]() |
![]()
probaj i aTube Catcher,i on je full sto se tice skidanja sa yt-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
casper,druze,instalirao sam(valjda),pojavila mi se ikonica od FVC,kliknem,ali nista se ne desava,pojavi se za sekundu "pescani sat' i nista vise,a inace mislim da ce to biti resenje za mene,samo da ga "upucam".Mozda nisam nesto "cekirao" ili odcekirao".Pogledao sam i tvoj video,pa to je strava samo da ga sredim!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Vjerojatno ti se pri pokretnju "sakrio iza" chroma. Spusti Chrome u taskbar i vidjet ćeš ga. Predpostavljam da je to kvaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Druze,nece,imam ikonu onako kako si opisao ali kad na nju kliknem,mnista se ne desava.Kad kliknem na ikonu sa sesktopa onda dobijem sledece:Freemake softwere requires Microsoft.net4.0Client Profile.
Zatim trazi da kliknem ok,i tu se ja polako izgubim..... ![]() Dodato: Druze,nece,imam ikonu onako kako si opisao ali kad na nju kliknem,mnista se ne desava.Kad kliknem na ikonu sa sesktopa onda dobijem sledece:Freemake softwere requires Microsoft.net4.0Client Profile. Zatim trazi da kliknem ok,i tu se ja polako izgubim..... ![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (22.10.2012 u 23:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Hmmm... mislim da instalacija nije prošla kako valja. Ponovi je. Ako imaš Win7 obavezno pokreni instalaciju s desnim klikom i odaberi Run as Administrator...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Moj druze,ja imam Windows xp 32-bitni....i mislim da je to problem,a ti molim te proveri da li moje racunalo kao takvo moze da privati taj sftver.
U svako slucaju hvala ti na pomoci,a izvinjavam se adm na ovoj "prepisci". |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|