|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Downloads: 401
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa800
![]() |
![]()
MA ništa mu nije jutros zamjenuo bateriju i radi kao nov, Eto ako netko bude imao sličan problem da zna da se ne zabrine kao ja :-)
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio toni pecic za ovaj koristan post: | tonijo (19.12.2012) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
a ja sam se bas misleo da ti kazem da proveris bateriju ali nisam bio siguran hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
..koja baterija se mijenja....meni već 2 god. piše baterry low...jel me to čeka, ja mislio da je to nebitno.... kakva baterija ide, moram ja to odmah mjenjat... ????'
Da li imaš točan model i da li si ju sam mjenjao?? Dodato: -meni piše: "Baterry voltage for calendar IC is low", pretpostavljam da je to za vrijeme...a da postoji još jedna baterija na matičnoj??
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (20.12.2012 u 18:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
[quote=tonijo;231732]..koja baterija se mijenja....meni već 2 god. piše baterry low...jel me to čeka, ja mislio da je to nebitno.... kakva baterija ide, moram ja to odmah mjenjat... ????'
Da li imaš točan model i da li si ju sam mjenjao?? Dodato: -meni piše: "Baterry voltage for calendar IC is low", pretpostavljam da je to za vrijeme...a da postoji još jedna baterija na matičnoj??[/QUOTE Pogledaj video Tonijo http://youtu.be/LoSIKScEjjA evo ti baterija http://www.amazon.de/Varta-Lithium-B..._ob_ce_image_1 Promijenjeno od Malimuzicar (21.12.2012 u 11:48 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Malimuzicar za ovaj koristan post: | tonijo (21.12.2012) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
kolega Malimuzicar..hvala gdje čuo i ne čuo, baterija se odmah naručuje i mijenja, da li zbog te baterije kolegi "toni pecic" Korg nije htio da upali?
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ne morate narucivat bateriju,toga ima svuda,u bosni ima skoro u svakom trgovackom centru
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | tonijo (22.12.2012) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
.. lakše mi ju naručit preko e bay-a nego tražit po trgovinama..
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|