|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Lele
![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kaže Amerikanac: - Ja sam men. Kakav men ? - Biznismen.
Kaže Englez: - Ja sam men. Kakav men ? - Džentlmen. Kaže ciga: - Ja sam men. Kakav men ? - NEPISMEN.
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Da se nadovežem na prethodni:
U osnovnoj skoli kaze ucteljica deci: - "Danas cemo uciti buduce vreme. Evo primera: Ja ucim - ucicu." Ispituje tako ona ucenike redom. Kaze Ana: - "Ja plivam - plivacu" Kaze Perica: - "Slusam muziku - slusacu." I tako sve redom i na kraju dodje do Cige. Tek ce Cigo: - "Jedem supu - pilecu." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Zaustavlja Acu Lukasa , policajac ...
Policajac: Dobro vece,gospodine ! Lukas: Reci ? Policajac: Gde ste krenuli ? Lukas: Kuda idu ljudi kao ja ?? Policajac: Pa kuda to ? Lukas: Na Lešće ! Policajac: Vi ste pili ? Lukas: Ovo je moje poslednje pijanstvo ! Policajac: Sta ste pili ? Lukas: Chivas ! Policajac: Dajte licnu kartu . Lukas: Licna karta prazna je . Policajac: Moracu da vas privedem ... Lukas: Zapisite mi broj, privedite me sutra ! Policajac: Ko ste vi ? Lukas: Dijabolik ! Policajac: Govorite istinu ? Lukas: Istina je da te lazem ! Policajac: Imate zenu da je pozovemo ? Lukas: Ja zivim sam . Poicajac: A majku ? Lukas: Nece mama doci . Policajac: Kako ste sigurni ? Lukas: Nisam dobar bio ! Policajac: Sta da radim s tobom covjece ? Lukas: Gotovo, gubi se ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Žali se sveža udovica prijateljici:
- "Kajem se, tražio mi je, pred smrt, a ja mu nisam dala!" - "Ne brini, saće Zadušnice... daj nekom drugom, pa nameni..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Voze se u avionu svestenik,advokat i neka dva klinca.Avion krene da pada a samo dva padobrana.
Svestenik: Sta da radimo,samo dva padobrana imamo? Advokat:Ma je*es klince... Svestenik:Imamo li vremena? ******************************************* Ispraća majka sina Crnogorca u Ameriku, plače, kuka, ne može da se zaustavi. Teši je drugi sin: • Šta ti je majko, pa vratiće se on, ne ide u Beograd! ******************************************* Zaposlila se Fata u Informatičkoj firmi, dobije laptop, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu: - Fato, koja ti je lozinka na računalu?" - Velkom. - odgovori Fata. Probaju oni 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'VELKOM' - opet neće. Zovu oni Fatu ponovo: - Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka? - Pa jedno. - kaže Fata. - Pa kako jedno, pobogu!? - Pa vel'ko M! **************************** Dodato: Kafana prazna osim dva pijanca. Jedan od njih priđe onom drugom i kaže: - Šta ima, ba? Oklen si bolan? - Iz Bosne! - E? Super, i ja sam iz Bosne. Pa da popijemo po jednu za Bosnu? I popiše oni turu sve veseli, kad onaj prvi opet pita: - A oklen iz Bosne? - Iz Sarajeva. - Uh, Sarajevo?! Bravo bolan, i ja sam iz Sarajeva. Ajde onda da popijemo još jednu turu za Sarajevo ! Popiše oni još po jednu turu, kad onaj prvi kaže: - A u koju si školu išao jarane? - Pa maturirao sam u Mehmed "Meša" Selimović 1966. - Ćuj ne mogu vjerovat'? Pa i ja sam maturirao u Mehmed "Meša" Selimović 1966. godine. Pa da popijemo po jednu u to ime i još po jednu u "Mešino" ime! I tako oni piju još dve ture, kad u kafanu ulazi jedan stalni gost i pita kelnera: - Pa, šta ima danas? Kelner mu odgovara: - Ništa bolan, blizanci Omerovići opet pijani..
Welcome to the internet. Where men are men,women are men and little girls are FBI agents. Promijenjeno od mladenkom (23.10.2012 u 22:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|