|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Naravno da sam procitao tranzitov odgovor odgovor ali i dalje ne znam da li da uradim to, jer sam na ovom forumu citao uglavnom negativne komentare za roland gw8, najverovatnije cu videti da prodam psr 1100 za nekih 300e, ako uspem i toliko da dobijem. Jel moze ovde na forum da se postavi prodaja instrumenata? pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | formula95 (05.10.2012) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Te negativne komentare su većinom od osoba koji nisu ni potrudili se da bolje upoznaju GW8.
Svaki dan duže što ga imam, sve bolje i bolje radi mi. Na početku sam pomislio da sam pogriješio, ali sada ga ne bi dao za kupovnu cijenu. Dosta je teško raditi s njim, ali ako imaš volju čačkati, onda uzmi ga, nećeš se pokajati. Ako želiš samo svirati, učitaj SET i sviraj, onda GW8 nije za tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
e to je meni, nemam ja vremena da sredjujem klavijaturu, ja bih uzeo neki set i svirao. Hvala na odgovoru laser
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Ako je tako, pošto vidim da se radi o budžetu do 500€, moj savjet ti je da odradiš sljedeće.
- Kupiš Pa50, učitaš SET i sviraš. Kada se navježbaš i poželiš nešto bolje, prodaš ga i kupiš nešto bolje. Jer ako platiš Pa50 u solidnom stanju za 350€, moći ćeš ga i za godinu dana prodati po sličnoj cijeni! Tako da ti lično nikako ne bi savjetovao, da prodaš sada klavijaturu i čekaš bez klavijature godinu dana. Ja lično bez klavijature ne bi mogao ni 2 dana a kamoli godinu dana da čekam. Pa barem je upalio na 5min. Opet tvoje su pare, ti odlučuješ, mi te samo možemo savjetovati ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | formula95 (08.10.2012) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja takodje ne mogu da provedem dan a da ne sednem sto ti kazes bar na 5 min, ali podneo bih neku zrtvu, sad mi je jedini cilj da prodam ovu yamahu i onda cu s parama videti sta cu, pa50 je moguci izbor, jer kao sto sam rekao, nemam vremena za sredjivanje klav. a za pa50 imam veliki izbor sto se tice setova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Pozz PSR-ovci, pocetnik sam (samouk, ali brzo napredujem), sviram PSR 1100, zadovoljan sam ali ipak mi treba nesto jace, pa taj PSR prodajem a videcu da uzmem PSR1500 ili yamahu s700
Pročitajte više na: Psr aranzeri - Strana - YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#ixzz28kYf6fyI YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare Ajde kolega odluci se sta ces.Ovo si pisao u jednoj drugoj temi au ovoj temi si kontraverzan. Ipak ja mislim da ti sam treba da se odlucis sta ces da radis a ne mi da te savetujemo.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|