|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sve uredno povezano. Nova je ploca, mislim da nije do nje, sumnjam najvise na napajanje.
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Je li napajenje staro ? Imas li negdje da posudis kakavo napajanje radi probe, jer cini se da druge nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Da sam blize rado bih dosao da ti pomognem ali ovako na daljinu je tesko ustanoviti sta je kvar.
Nadam se da nije ploca u pitanju vec samo napajanje.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Izgleda od kako imas tog programera sve ti pokvari umjesto da napravi jbt.
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (04.10.2012 u 21:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Probaj ATX kablic sa 4 pina kao sto rece drug @tranzit, mozda je do njega, ili ako ti je neka bolja graficka, onda onaj sestopinski kabli sto ide u grafu, mada ako njega nisi ubacio - necu da te plasim sta ispadne....Ako sumnjas na napajanje, nadji neku zicicu bakarnu, uglavnom da provodi struju, izvadi onaj veliki 24 pinski kabli glavni sto ide u maticnu sa desne strane, ali pre toga sve kablove iz napajanja koji su ti ukljuceni izvadi napolje, izvadi i glavni onaj crni naponski kabli od 220v sto ide u napajanje, ubaci jedan kraj zicice na bilo koju crnu zicu, a drugi kraj ubaci u zelenu zicu (masa) i onda ubaci naponski kabli i pritisni prekidac na ON (I) i ako se okrece ventilator, veoma verovatno da nije napajanje, a ako se ne okrece, onda je pak problem verovatno do napajanja....Ipak mislim da vi niste lepo spojili kablice sa start, reset i slicno, nego ne rece, jel se komp pali u vidu harda i to?Jel' zuji nesto, jel se cuje ili mrtav skroz?Ili napajanje, ili ako ste prespojili kablove, onda ''pa pa'' ploca, jer tako i jedan moj drug spalio plocu nesto prespojio kablove i sje*o se zestoko....Proverite ipak vi sve to lepo ispocetka lagano, pa onda vidite gde gresite....Pozdrav
![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tako je Aco... cupaj sve kablove da ostane maticna gola k'o od majke rodjena, a onda jedan po jedan ali pazljivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (04.10.2012 u 22:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|