|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma znam za to u sintu,
nego si me malo trznuo sa ovim xg worksom... To bi bas bilo jednostavno,ovo obrises ,ono kopiras... Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... ti se taman ponadao... bas mi je zao sto sam te trznuo. Multipadovi kod svih Yamahinih aranzera, koji ih imaju, su u sustini dodatne midi trake na koje se mogu upisati krace midi sekvence i ni za sta drugo ne mogu sluziti. Ako bolje razmislis i pametno upotrijebis Multipadove, oni ti i mogu posluziti za pozivanje audio fileova (samo u .wav ili .aif formatu) na gore opisan nacin jer ti u samo jedan Custom Voice mozes da naslazes prakticno 16.384 audio fajla (ukoliko u zbiru ne prelaze 1 GB radne memorije) i svaki od njih si u mogucnosti da pozoves midi notom sa Multipada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kako se radi u voice creatoru via pc? Jel trebam povezat midi kablom sa pc-om? I kad povezem sta treba podesit na pc-u a sta u klavijaturi?
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Skini odgovarajući Driver s Yamahine stranice i instaliraj ga u računalo. (Ako imaš Win7 obavezno pokreni instalaciju s komandom Run as administrator.) Potrebno je instalirati i program T3Voice Editor koje si trebao dobiti uz klavijaturu. Njega na žalost nema na stranicama yamahe iako mi nije jasno zbog čega. Ako ga nemaš, postavit ću ga ovdje u download.
Na kraju samo treba spojiti Tyros 3 i računalo s USB (TipAB) kablom. To je onaj kao za printer ili drugi vanjski urađaj. A ulazi u računalo B u utor na stražnjoj strani Yamahe. Pokreneš Voice editor i sve je ostalo logično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
Jel moguce u jednom ritmu da su razlicite varijacije razlicite brzine i kako to odradit?
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Free programčić se zove Style Tempo Editor. S njim možeš napraviti različit tempo za svaku varijaciju, intro, ending ili fill in. Ako koristiš XG works možeš biti vrlo precizan, raditi usporavanje, ubrzavanje ..... Pisao sam o tome već na ovoj temi i za tu prigodu složio mali video kao pomoć.
Promijenjeno od casper (16.10.2012 u 00:06 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | djlabomi (17.10.2012) |
![]() |
#7 |
Satriani
![]()
Casperu magistre yamahe, uspio sam, jos jedno hvala veliko
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|