|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Kolega BAXUZ, postoji Fantom YASE,to radi čuda al dođe nekih 340 KN u HRV.
Imaš i na orginal CD-u što se dobije uz Fantoma,neki program za slaganje semplova,tj. može se preuredit cijeli sistem zvuka,nešto kao na Korgu PCG format. A taj SVD to je kao na korgu KMP,imam neke konvertere za taj SVD al nikad nisam pokušavo radit s tim,ak si zainteresiran javi se na moju MSN adresu u profilu,malo nas ima Fantoma pa bi mi bilo drago da zajednički riješimo naše probleme oko tog sempliranja na Fantomu. Lijepi pozdrav.
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vingula brate skupljam pare za Fantoma pa kad ga uzmem zajedno ce mo rijesavat probleme oko toga. Kad ga uzmem jooooooj.... Heee bit ce to 2013 godine
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Buraz pa nije fantom toliko jako skup,samo 16.835 KN,mogu ti sredit popust za njega jel imam frenda koji radi u Rolandovom dućanu,pa ak si zainteresiran javiš se.
Pozz!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, fantom, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|