|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudi moji molim vas za pomoc,prvo da kazem da nikad nisam imao Korga i sad sam kupio pa50,skinuo sam neke ritmove a i neke boje sa interneta ali sad nastaje problem kako ih staviti na sint.Molim za pomoc.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jarane, vidim novi si i nisi cito pravilnik ovog foruma. Procitaj ga paziljivo! Ako nerazumijes, postavi pitanje jos jednom! A evo da neserem ja, tamo stoji necu da citiram: prije nego sto napisete novu temu, uvjerite se dali vec takko nesto na ovom sajtu vec postoji!
A ja znam da sam ja sam na ovakve teme jedno 10 puta odgovaro! Hajde care, bez ljutnje pozdrav i dobro doso na sajt! Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Idi na tutoral sve ima tamo, procackaj po forumu drugi put a sad ovako ubaci disketu sa setom, idi na disk pa load pa u donjem levom uglu treba da pise fd,obelezi taj set (dugme pored naziva seta PRITISNI) pa dugme gde pise load(dole),potvrdi sa enter i to je to.Pozdrav i pogledaj forum imas sve za 50,60,80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala ti mnogo Gorance,a tebi blatusane hvala nizasto.Izvini ako te glupan pita za pomoc,ali nismo svi pametni kao pojedinci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Bato izvini sto se mesam,ali nemoj nikad sebe podcenjivati!!!
Glupost nema veze sa tim ako si lenj da pregledas teme,veruj, naucices mnogo vise nego da pitas svaki cas nesto sto vec postoji. Bez ljutnje, ali niko ovde nije BOG !!!! Pozdrav!
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala ti jarane na ovom objasnjenju,i samo da objasnim da sam po prirodi neko ko bi volio na brzinu da rijesi neke stvari,ali evo citajuci knjigu o korgu pa 50 dolazim do nekakvih rijesenja sam.Hvala jos jednom svim dobronamjernim ljudima na ovom svijetu.A zlonamjernima zna se.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jarane nemoj pretjerivat sta ti je. Ako iko ovdije glupan onda sam to ja! Al jebiga dodzes ovdije neprocitas pravilnik a jarane milion tema i pitanja ima na kojih se dedaljno odgovaralo mojne se ljutit ba i i dizat nos! Nisam ni ja nikakav naucnik! Evo ti moja e-mail adresa i ja imam pa50 vec 3 godine i mogu ti pomoc sta ti god treba skoro! Nije problem javi se na MSN ili na e-mail! I nemoj izigravat samog sebe i roker se pravit matere ti! zenican@hotmail.de
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|