|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda ne bi bilo lose da razmislis(znam da nisi naveo model) i o motifu ES seriji!!! ES6 mozes naci za nekih 800-1000€ zavisi u kakvom je stanju, ali po meni ima jako dobar sound!!! Pozz i sretno!
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | muamerboss (22.08.2012) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Malo sam se zaletio jer sam mislio da tražiš i aranžer i solo u jednoj klavijaturi, osobno sviram Triton Extrema za solo i tvrdim da je "sve" bolje od Korga što se kvalitete zvuka tiče, pogotovo što imam i Yamahu ali ako ti nije ta kvaliteta toliko presudna uvijek bi bi preporučio Tritona za solo jer za njega apsalutno sve možeš naći a da ne kažem semplirati sam, u odnosu na Yamahu jednostavniji za korištenje, tipka odlična, jedino 96 MB Ram-a je hendikep ali i u to se da uokviriti za naše potrebe.
To je moje osobno mišljenje, ukoliko ti je kvaliteta tipke bitna, na Tr-u i Le-u su ti otprilike kao na pa50, malo su bolje, ali sa Extremom ili Studiom si rješio i taj problem, Classic ti ne bi preporučio zbog SCSI.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Hvala vam opet na odgovorima.. Evo sad sam nasao jos jednu ponudu.. Korg Triton Classic.
Nudi mi Osman sto svira sa Sanjom Maletic.. Kaze da je Triton u extra stanju, dao bi mi kofer, SCSI DRIVE, svoj set, neki zip drive,...sve to za 1250KM... Sad posto ne znam kakva je to klavijatura, molim za vasa misljenja.. Vrijedi li tih para, koliko ona moze imati memorije, je li bolja, losija u odnosu na Studio, TR, LE,... Hvala vam jos jednom, i oprostite sto smaram ![]() ![]() Veliki pozdrav za vas!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio muamerboss za ovaj koristan post: | Korgix (22.08.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|