|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Gitare Bas, ritam, solo... Gitare su gitare... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Potpuno si u pravu, kolega. Zvuk koji izbacuje tamburaška kontra ne može se porediti sa zvukom akustične gitare. Viđao sam i slušao da u nekim tamburaškim orkestrima umesto kontre sviraju akustičnu gitaru koja se maltene ne čuje u odnosu na druge instrumente, tj. jako je "plitka". Zato sam ja ponosni vlasnik jedne Bocanove kontre i kad se nekad "zanesem" u toku svirke (što zbog vina, što zbog lepih žena)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: gitara
![]() |
![]()
Ja ne mogu nigde da nadjem tu gitaru ako moze da me uputi gde sta kako bio bi mu zahvalan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Brana94,
moj prethodni post je od 17.08.2012 i ta gitara o kojoj sam govorio je verovatno odavno nasla kupca.Onaj ko hoce da pronadje gitaru koja po glasnosti moze da odaje utisak kao sto to moze tamburaska kontra, mora da pronadje dobro ocuvanu gitaru, kvalitetne izrade , ali sto starijeg datuma. Na zalost takve gitare se retko prodaju i nisu ni jeftine.Model koji sam naveo u prethodnom postu je bio u to vreme u prodaji na oglasima i to je jedna od gitara koje mogu zadovoljiti namenu o kojoj se govori u ovoj temi. Pozz
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
CORT moja preporuka i to najeftiniji model...radi isto kao i najskuplji cort samo sto je siromasnijeg izgleda
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|