|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Am-------------------Dm
Sve mi se cini da bi ti Am----------------------Dm bas htjela da me promjenis Am---------------------Dm da uvjek bude sve po tvom Dm--------Bb---Gm----------Am da u srcu mom bude zatvor tvoj Am----------------Dm A ja ne zelim biti kip Am----------------------Dm ne, ne, ja nisam takav tip Am-----------Dm-- vatre gore u meni Dm------------Bb-Gm--Am gori sa mnom ti il' me ostavi Ref. Dm-------------- To sam sto sam Bb----------Am------- necu da se mijenjam Dm------Bb-----------Am isti kada imam i kad nemam Dm-----------C-----------Dm moja ljubav, moje more je Dm---C----Gm------Am samo suti, plivaj uz mene Dm------------- To sam sto sam Bb-----------Am dobro mi je tako Dm--------------Bb----------Am mada sa mnom nekad nije lako Am---Dm---C----------Dm kome mogu biti takav drag Dm---C---------Gm-------Am moze sa mnom moze do vijeka Dm---C---------Gm-------Am moze sa mnom moze do vijeka |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|