Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 10.12.2007, 04:42   #17
dsimonovic
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 18.09.2006
Mjesto: Los Angeles,CA
Downloads: 406
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Triton Extreme 88,PA1X PRO Elite
dsimonovic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da ostavim i moj objektivni komentar po pitanju Pa800 - PsrS900.Imajuci u vidu da sam protekla 3 dana proveo testirajuci S900 i Pa800 dosao sam do sledeceg zakljucka.Prvo,matimaika je veoma prosta.Svi oni koji imaju nameru da kupuju novi aranzer a pritom ne poseduju ni jednu workstation/sampler klavijaturu,najbolja kupovina bi po meni bila Pa800.Ipak je to najkompletniji i najmocniji aranzer po meni a morate priznati da i touch screen znatno olaksava posao.Naravno,tu je i cena koja je skoro 2x puta veca od Psr900.Bas sam danas gledao,novi psr900 se moze naci i za 1400 USD sto je stvarno malo za takav aranzer.Novi Pa50 bez takse kosta $999 dok se polovni Pa80 moze naci za 1300-1400 USD.Isto tako mislim da je vise logicno praviti razliku izmejdu Tyros 2 i Pa800 a ne izmedju Psr900 i Pa800.TR2 i pa800 imaju slicnu cenu i slicne specifikacije i to je stvar ukusa.
Da ne razvlacim mnogo,svi vi koji imate ogranicen budzet a kupujete novi aranzer ( pod uslovom da posedujete workstation/sampler) moj izbor definitivno pada na novi psr s900.
Voleo bih da cujem i vase misljenje.

Dule
dsimonovic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
aranzerima, mislite, novim, psr, sta

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije