|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Originalno to nije guma, ta dva dela su od plastike. Ne mogu se napraviti od gume jer ce klavijatura vibrirati sto nije pozeljno. I izgledaju jako zaj...bano. Meni je glodach napravio od aluminijuma dva komada, obe ruke na spajderu meni stoje ravno ( tako mi se svidja). Ili da napravis (ali da uzmes od nekog kao model) ili da ti neko proda ko ima pro a voli da mu obe ruke stoje nakoso. Ali cekaj, zar ti nemas na jednoj ruci te dodatke? Ili nemas Spider pro vec obican ili si obe izgubio sto je prosto nemoguce. ![]() Znam samo da ce neko uzivati u septembru kad pocnem da prodajem moj opremu. ![]() ![]() Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od Beethoven (28.07.2012 u 23:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.07.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 432
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i Korg Tr 61
Interesi: Plivanje s preponama
![]() |
![]()
@Beethoven
Ovo je Pro, donj ruka je ravna i u njoj dodju ove plastike Gornja ruka je bez plastika, zato je i nageta. Znaci da sam izgubio samo jedan par, a ne dva ![]() Mislim da je plastika odlicno rjesenje. Vec ovih dana se bacam u potragu za nekim plasticarom da mi to uradi. P.S. Reci mi Koje debljine su ti komadi? Mislim, koliko vire iz ruke ako znas na sta mislim? I kako ti to stoji a da ne ispadne? Jel zalijepljeno ili... Promijenjeno od ramelow (29.07.2012 u 01:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|