|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
na koje dugme da mu udjem u ta podesavanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ja bi te zamolio da postavljas malo jasnija pitanja ako hoces da ti pomognem,i da citas ono sto napisem ako te uopste zanima...(koje dugme da pritisnem za ta podesavanja)za koja podesavanja?ako je baterija crkla pa on ne pamti memoriju moraces da je menjas,ona je i meni pravila probleme dok je nisam zamenio.isto blokada,pocne da pisti itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze mozes mi objasniti kako da ubacim svoj semplovan bubanj ili kako da promenim fabricki da mu stavim svoj dobos itd,gde se ulazi da to podesim,sve ostalo znam na gemu pozzz,,,, naravno da citam sta pises ali mi nisi to napisao do sad a pokusam da provalim vec dugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
fabricki ne mozes da menjas a post o postavljanju sempla ti je prvi na prethodnoj
stranici. Promijenjeno od nevenastosic (12.07.2012 u 10:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze hvala postavio sam svoj bubanj i kako da namestim da kad ritam udari lupam crash cinelu da ona odsvira do kraja a ne samo kratko i onda ne lici na tu cinelu,takodje i sa ostalim cinelama je problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Idi na Edit Sound pa na AMP Envelope a onda tu na Amp E.Key Off. U tvom slucaju za Drum sounde podesi parametar Time na 127.
Promijenjeno od tranzit (21.07.2012 u 02:54 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Todorgm (21.07.2012) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Znaci brate imas pivo od mene ,ma gajbu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
e aj nek mi neko kaže koji tip ram memorija ide na gem wk seriju, traži mi drugar da mu nađem ali nemam pojma koje idu? Edo ram ili nešto drugo?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nekad kad je naglo pomerim u transportu se desava to nikad u toku svirke, i kad upalim pise hard disc errror tako nesto, a kad odem check or recovery tu pise da kontaktiram proizvodjaca... i onda ja lepo moram da otvorim klavijaturu i da izvadim karticu pa da je vratim i onda radi ali ne uvek iz prve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Druže,o kakvoj kartici pričaš?Da ne misliš možda na slot RAM memorije?Kod mene u WK 8 nema drugih kartica osim slotova RAM memorije.Hard disk je posebno,ali i ne liči na karticu.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|