|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Bravo buraz. Samo što mi ne čitaš misli.
Treba prvo synt dobro upoznati da bi mogo o njemu pisati. Jedno su nagađanja, a drugo su fakti. Ja o Le primjerice mogu pisat dosta. Radim na njemu već 2 godine, ali nikako ne mogu tvrdit da ga poznajem skroz u dušu kao primjerice Pa80, N364, X3, M1, 01W/FD, G-600 i sl. To što nemam o njemu visoko mišljenje i što mi predstavlja trenutno nužno zlo (jer za bolje nemam love) je jedno. O X-50 na osnovi 2 sata igranja u Music house-u ne mogu puno pričat. Dojmovi su OK, ali da bi ga mogo popljuvat ne osudim se. Simpatičan "syntić", s velikim srcem. O OASYS temeljima se može pričat i razglabat do sutra, jer daleko je to od OASYS-a. Ima tu nečeg, ali to su tek mrvice, i to jako sitne. Prema specifikacijama X-50 je kvalitetan synth u odnosu na Le-a. Neko je ovdje reko Tr u malom. Po meni bi ta tvrdnja i bila najtočnija istina. X-50 je u biti u cijelosti mali KORG Tr, samo bez opcije čitanja samplova. Ne zaboravite, i Le i Tr nemaju sampler (da se nadograditi), nego samo opciju čitanja samplova. No prije svega X-50 logični je nasljednik kako sam već reko KORG-a X5D u segmentu veličine i namjene, koji i tada svojevremeno (prije 10 god) nije bio kanta naspram N364 (u to vrijeme je bio kao Le ili Tr), ali naspram Trinity-a (tadašnji najači KORG-ov brand do pojave Triton Clasica) da. Tako je i danas X-50 al pari Le-u i Tr-u, ali ne Extremu a kamo li M3-u. Promijenjeno od kreso (07.12.2007 u 12:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To i nista vise!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
E napokon nakon duzeg vremena da sam cuo koliko je dobra ta X50,. . Nedim je dosta odlicnih stvari napisao kao i Kreso ...Hvala majstori
![]() Izgleda cu da je uzmem . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i nekih specifikacija o Korg X50:
- 512 programa, - 384 kombinacije, - multi mod omogućava da kontrolišete - svirate Vaš KORG X50 pomoću eksternog sekvencera( računara ), - 61 dirka, - 62-glasna polifonija, 62 oscilatora( “single mode” ) - 31-glasna polifonija, 62 oscilatora( “double mode” ) - 2 master efekta, - 1 insert efekat, - 1 master efekat…, - …svi se mogu koristiti istovremeno!, - 89 tipova efekata, - GM kompatibilan, - dva arpeđatora , 5 preseta, 251 patern, - izlazi MAIN-L/R, 2 individualna, - MIDI ulaz/izlaz, - USB tip B, - DC12V, - 4,3 kg težina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|