|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
da upadnem k'o padobranac u diskusiju.... ja sam kod stereo povezivanja nameštao timpane od najdubljeg ka višim da idu od L ka R i prilično mi se dopada kako to izlazi na prelazima.... normalno bas bubanj i doboš ne diram, panorame su uvek na centru.....
Promijenjeno od nikadvisekorg (23.06.2012 u 01:14 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To sa tomovima i treba tako ali nemoj ici extremno lijevo i desno. Pokusaj da dobos maknes iz sredine ali sasvim malo. Ovo zato sto je u sredini po obicaju dosta instrumenata, a na kraju i vokali, pa onda taj dobos ne dolazi do izrazaja to jest nije diferenciran kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Stvaranje panorame je odlično rješenje da se dobije prostorai da se instrumenti ne "tuku" međusobno, jedina zamjerka je loša kontrola. Moj Korg je podešen tako da je 50 posto instrumenata počev od bubnja panoramski razbacano, ali ponekad jednu stranu čujem slabije i ritmovi za koje znam da zvuče ekstra tad mi zvuče "falično".Naravno, kontrolne monitore nemam i nikada ih ne koristim a oni bi riješili taj mali "problemčić"...
Promijenjeno od ELKO (25.06.2012 u 17:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|