|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pokušaj s programom SIW ili s Blue screen view. Možda imaš neki BSOD koji te može dovest do uzročnika problema. Vrlo često je povezano sa radnom memorijom. Za početak otvori komp,i skini pločicu ili pak pločice ako ih je više od 1 pa im očisti kontakte,ispuši utore i zamijeni im mijesta. Ako se opet desi,ostavi samo jednu dok se ne sruši opet pa pokušaj s drugom. Nepotrebne komponente počupaj van (modem,floppy...) koje ne koristiš a samo ti troše napajanje. Možda ti je procesor pregrijan,možda je hladnjak začepljen,stara termo pasta,bla bla... Malo pogledaj,počisti prašinu i polako eliminiraj neke stvari da lakše dođeš do riješenja. Sretno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 96
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavir
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
instaliraj windowse ponovo.. to ti je najlakse napraviti..jer ces bit suguran da vise nema virusa, a ako i se i dalje resertira sam od sebe, onda ga rastavi i napravi sto je kolega @smuchac reko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() kao što ti je @marko87 rekao moraćeš sistemom eliminacije, drugačije ne može. Prvo čišćenje pa onda po redu kako su ti pisali....
Promijenjeno od nikadvisekorg (31.05.2012 u 00:49 sati) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Boga mi, ovaj ozbiljno konkurise sa tim postom za moj novi potpis
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Eh momci pohvale bili ste upravu , znaci rastavio sam komp , ocistio ventilator i ponovo nanio termo pastu i evo vise se ne resetuje. Medjutim , sada mi PC generlano radi dosta sporo i ustpano, znaci igre i programi koji su dosada radili bez problema sada uzmaju 5 min. za pokretanje i kada se pokrenu , da te Bog sacuva trza stopa na sve strane.. sta sam mogao pogresno uraditi ? Znaci skinuo sam ventilator i ocistio ga i nanio pastu , vise nista nisam dirao?
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ako bas nista nisi dirao,sve to skupa nema veze s ničim. Provjeri jel se poklapa količina radne memorije iz Windowsa s stvarnom količinom memorije na ploči. Imam osjećaj da ti se je jedan od npr. dva modula memorije pomaknuo ili ima slab kontakt pa ga komp ne registrira a samim time njega ni ne koristi što se odražava na brzinu rada računala. Također,možda su se poremetile postavke u BIOS-u dok je komp bio bez struje... Kreni redom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
a de mi reci care kako mogu vidjeti sto mi filuje radnu memoriju ? jer kad otvorim task manager pise mi CPU usage 100% a nista nije otvoreno, pregledam po task manageru takodje ne pise da neka aplikacija to vuce , ali stoji konstatno da je usage 100 % ?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|