|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dm------------
Ti stvarno mislis --------------- da si nezni princ ---A#---C---- na belom konju Dm--------------- Malo je sada kasno A#----C-Dm- za nas dvoje Dm--------- Produzi dalje ----------------- mozda sebi nadjes A#--C---- neku bolju Dm----------- Za mene bajke ----A#--C--Dm vise ne postoje Dm------------- Ja nisam heroina -------------A#----C--- nekog starog nemog filma Dm------------A#--C--Dm i nista nece biti od romanse Dm------------------ Neka bi druga bila cak --------A#---C-- i srecna da te ima Dm---------- Al nasa ljubav ------A#---C--Dm veruj, nema sanse Dm-A#- Ne glumi A#--------------- odavno nestale su Dm------------ usnule lepotice Dm-A#-------- I cuti ti nudis ----------Dm-- a ja necu tvoje -------------- lazne poljubce Ovako nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Nasao sam vec te akorde na jednom sajtu,ipak ako bih mogao neko da ispise original. Hvala ti u svakom slucaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa d moll ti je original intonacija ove pesme....
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Nije baš da slušam ovo i znam pesme, ali mi se učinili akordi sumnjivi.
Pustio sam pesmu i to svakako nije to. Ono što može da zbuni je da bas linija ne vuče isto što i "kontra" uvek. U svakom slučaju, ono što se na prvu čuje, bez pokušaja da skidam akorde, je da se osnovni tonalitet bez ikakvih promena vuče kroz cela prva dva stiha, tj. u drugom stigu nema onog A# C. Nije mi klavijatura blizu, pa me malo mrzi da skinem pesmu, ali a uvo i na brzaka: Dm Ti stvarno mislis da si nezni princ na belom konju Malo je sada kasno B--Gm C-Dm za nas dvoje Produzi dalje mozda sebi nadjes neku bolju Za mene bajke vise ne postoje Ja nisam heroina nekog starog nemog filma i nista nece biti od romanse Neka bi druga bila cak i srecna da te ima Al nasa ljubav veruj, nema sanse B Ne glumi ---------------Gm odavno nestale su Dm usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | nemanja 1982 (28.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|