|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  01.12.2007, 17:36 | #11 | 
| Odomaćeni član |   

Ja radim za NG u mjesto gde sviramo svaki utorak evo vise nekoliko godina.Imam dobra cifra hvala bogu.Ali mogu reci da isto i ovde sve je otislo u kurac mnogi se zale.Ali to je.. ljudi nemaju para..kome je do muzike?..nekom se place..
		 | 
|   |   | 
|  01.12.2007, 18:00 | #12 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 04.07.2007 Mjesto: Beograd 
				 Downloads: 99 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova

Instrumenti: 2x korg+2X dalape  |   

Ja sam odlucio da ne radim,to sam uradio i 2001. godine i lepo sam se proveo.Ovde u Bg su cene dosta niske , nekolicina je dobro pogodila a ostali prave konpromise.Ranijih godina sam bio vezan za lokale u kojima sam radio pa sam im cinio cenu ali sad nigde neradim stalno pa me bas briga.Pozdrav svima!!!
		 | 
|   |   | 
|  04.12.2007, 09:56 | #13 | 
| Šerif Registrovan/a dana: 28.04.2005 Mjesto: HR Godina: 54 
				 Downloads: 986 Uploads: 21 Rekao HVALA: 10 

Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova

Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona Interesi: Samo muzika i uvijek muzika  |   

Ja jučer potvrdio i dogovorio nastup u lokalnom diskoklubu. 1500 € ili 500 € po glavi. Sviramo samo tri od petorke iz benda. Druga polovica benda si je također našla gažu par kilometara dalje. Gazda doslovce popizdio, hebo mater da kako čemo mu puštat matrice i sl. dok ga nisam uvjerio da ide uz aranžer gitara i harmonika. E onda se malo smirio. Al da neka spustimo cijenu. Reko sam ili ovako ili nikako. Boli te qrac jel nas svira tri, pet il 25, ti češ bit namiren   . A možda ću imati i na par pjesama pjevačicu. Ima jedna mala (19 god) iz susjedstva. Mala ima strašne glasovne mogučnosti, pa bi kao za kojih 100 € otpjevala jedno 15-20 pjesama tokom noći. E sad moram samo s njom da isprobam par ženskih pjesama, odredim durove/molove i mogo bi biti lom. A i mala se želi probit, pa preko nas vidi priliku da je zapazi kakav dobar menager pošto će ih tamo biti najmanje 2-3 na dočeku, jer će u sklopu dočeka Nove biti i prezentacija CD-a jedne naše lokalne zvijezde. Sve u svemu sprdačina. Tokom čitave noči ako ču efikasno svirati oko 3i po sata. Ostalo će biti "zvijezda", pa malo DJ, pa malo pratim malecku, pa onda mi ... i tako u krug. Zaradit ću pare, a još ću se dobro zajebavat. Promijenjeno od kreso (04.12.2007 u 09:59 sati) | 
|   |   | 
|  04.12.2007, 10:10 | #14 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Uh Kreso,super ti cena!!! Mi evo ne mozemo da se dogovorimo oko cene,2000e za pet clana+pevacica za jedno vece,po svemu sudeci i mi cemo da se delimo... 
				__________________ Procitajte pravilnik! | 
|   |   | 
|  06.12.2007, 02:02 | #15 | 
| Kao kod kuće |   

Ja sviram u jednom selu u okolini Vrsca-Janosik! Sviramo troje 100 evrica po glavi.I to je nesto! Pozdrav! 
				__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! | 
|   |   | 
|  29.03.2008, 11:49 | #16 | 
| DJ i Maskota! |   

Kao i prethodne 3 NG sam radila sa MilancheShow     
				__________________   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| 2008, gde, novu | 
| Alati tema | |