|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E drugovi nema vise zahebancije...Mora da se uci da pise ako mislimo da nas prime u EU
![]() ![]() I ja mislim da ova tema nema smisla i da nije na pravom mjestu,jer ovdje ima muzicara sa svih strana iz te nase hebene bivse Juge koju smo rasparcali misleci da ce mo bolje zivjet,a od toga nista...Vataj te se motike i lopate...Sad pomaze opet samo rad,rad i rad nista vise.Bolje o tome razmisljati nego o ovim glupostima kako ko pise,kako prica Itd..Pozz Promijenjeno od zeljko (09.05.2012 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
POz. za sve forumase, samo mali podsetnik i ujedno pitanje za sve koji komentarisu pravopis i gramatiku naseg tako kompleksnog jezika, dali ste zaborvili osnove na kojima pociva ovaj jezik, gramatika i pravopis po Vuku,"Pisi kao sto govoris, Citaj kako je napisano",kamo srece da citav svet koristi ovo pravilo , lakse bi smo naucili sve jezike.Poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Ace,potuno si u pravu,tema nema veze sa muzikom i ja se slazem sa tobom,nek pise ko kako zna i ume,to nije merilo necijeg muzickog znanja.
Ja vise necu stavljati u potpis nista sto je neko drugi napisao.Izvinjavam se kolegama ako sam ih na taj nacin ne bilo koji nacin uvredio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|