Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 08.05.2012, 13:50   #22
taletdkmk
Vredan član društva

taletdkmk's Avatar

Registrovan/a dana: 22.08.2006
Mjesto: Skopje - Makedonija
Godina: 40
Downloads: 847
Uploads: 14
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 26 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X 61-k with EXB M256
Interesi: Internet, Filmovi...
taletdkmk befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
taletdkmk pošalji poruku preko MSN messengera taletdkmk pošalji poruku preko Yahoo! messengera taletdkmk pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od ella 85 Pokaži Post
ja odavno terce pravim i tacne su 100 %,tako sto u soundu jedan oscilator stavis npr harmoniku normalno i nju fixiras u menu-pitch-fixed,a drugu harmoniku (osc 2)napravim transpoze +4,i kad tu boju ubacis u performancu onda preko sub scale samo spustis odredjene tonove na -99,naravno sub scala ne djeluju na fixirani oscilator,bilo kakvu tercu da sam pravio nikad mi nije nista fulalo,zasto svi bjeze od ovakvih terci,a meni se cine jednostavne
Pozdrav @ella 85. Ja takodje koristim ovaj nacin za terce, ali ipak zaglavim nekad. Evo da napomenem zaglavio sam na Miljacka(mada mislim da jos malo i sredicu ova terca preko ensamble) i imam problem sa terca za nesanica. Reci mi ti kako se snalazis kad je u pitanje eto bas Miljacka dali imas tercu napravljenu kao sto si reko sa dva oscilatora jedan fiksiran bas bi hteo da napravim takvu sebi. Pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od cane612 Pokaži Post
uspeo sam da odradim posao uz pomoc ace koji je i vise nego pomogao ali sam primetio jednu manu ! ! ! ako podesis u subscale c d e... na - 99 terca radi bez greske ali u slucaju da imate u lower neku podlogu morati ici na tu boju i u svim oscilatorima podesiti fixed scale jer kada udarite akord (bass i aranzman vam ide u tom akordu jer se subscale ne odnosi na to) ali vam je podloga udarana po tonovima koje ste vi spustili i onda dobijete unisten akord UCIM ACE UCIM
Ako koristite Sub Scale, podizete ili spustate tonove to ce uticati naravno i na Lower. Za da ne bi uticao i na lower, odvoite jedno mesto u lower napravite lower po zelji pritisnite menu onda pitch i prema tome koliko oscilatora imate stavite sve oscilatore od taj lower na Fix Scale. Write sound i onda u style play odaberite lower sto ste malo pre Fiksirali. Problem je resen. Pozdrav

Promijenjeno od taletdkmk (08.05.2012 u 13:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
taletdkmk je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije