|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
I nisi odgovorio koja su to poboljšanja koja opravdavaju ubacivanje novijeg 2.0.2 o.s?
Ja lično da imam pa2 pre bi svirao stariji sistem ako nema neke bitnije razlike, zbog mogućnosti ubacivanja tog "custom" o.s-a od 16DK nego da ubacim noviji da bi mi karaoke bile preglednije ili ne znam koja funkcija da radi bolje.....
Promijenjeno od nikadvisekorg (07.05.2012 u 16:10 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa neke bitnije razlike sa novim OS-om nema..Stavio sam zadnji OS,zato sto sam prilikom instalacije ovog modifikovanog imao malo problema dok ga nisam instalirao kako treba,i na kraju mi uopste i ne treba 16 stranica za Dk...ja imam jedva popunjene prve 4 stranice sa user Dk,tako da mi stvarno ne treba tih 16 stranica,a i rekoh da sam imao nesto problema sa instalacijom tog modifikovanog OS-a,tako da resih da vratim fabricki predvidjen,a kad vec stavljam njega,neka bude zadnji izasli OS..Eto zato sam instalirao zadnji OS,mada opet kazem konkretne neke bitne razlike sa novim OS-om nema,bar ih ja nisam video..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav!
Stavio sam 2.02 na Korg pa2x, i u njemu imam set od 80 mb, i potrebno je 2min i 30 sek da se klavijatura upali i ucita. Jel to ok vrijeme ili treba brze. Cini mi se da se prije bilo brze, pa me zanima vase misljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ja sad izmerio kdo mene,Os 2.02.od momenta paljenja,tacno 2 min i 30 sekukdi,s tim sto je moj set 128mb,zauzima ceo ram, i eto treba mu toliko,i sa ranijim OS-om, mislim da je otprilike isto vremena trebalo..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|